2777
2789
عنوان

رابطمو چطوری مخفی کنم

101 بازدید | 11 پست

سلام من بای اقای تو رابطع آشنایی بودم

ولی بخاطر بچه بازی های خودم جدا شدیم مال یکسال پیشه ولی این اقا همه معیار های منو داشت و دوسش داشتم تو این یکسال کلی تلاش کرد تا اوکی شیم من باز تازگیا بهش فرصت دادم.

ولی اصلا دوست ندارم رفیقام بفهمن که باز باهاش اوکی شدم قبلا ی دخالت هایی داشتن ک باعث شد رابطم خراب شه و از این آقا بدشون میاد.از طرفی دوستای صمیمیم باهام تو یه اتاقن تو خوابگاه حتی نمیشه با تلفن حرف بزنم اگ بخوام برم تو حیاط حرف بزنم بازم نمیشه میان دنبالم ( قبلا انجام دادم و فهمیدن)اگرم بگم با یکی دیگ تو رابطم تهشو درمیارن ینی جوری نیستیم بتونیم چیزیو از هم مخفی کنیم.اونام مخفی نمیکنن هیچیو ازم.

و نمیشه ک بهشون نگم.

چیکار کنم ک بتونم مخفی نگهش دارم و دوستامم ناراحت نشن. چون فلن معلوم نیس چی میشه  این رابطه،

نمیخوام دوستام بفهمن:)🤦🏻‍♀️

خیلی گیر کردم اگ میشه راهنماییم کنین لطفا

صبر این دل به زیبا شدنش می ارزد🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلفنی حرف نزن خب... امان از امنیت خوابگاه 😁

نمیشه تلفنی حرف نزنم اینجوری ب شناخت درستی ازش نمیرسم خو😂🤦🏻‍♀️

میبینی ترو خدا اصن امنیت نداریم

نمیشه تلفنی حرف نزنم اینجوری ب شناخت درستی ازش نمیرسم خو😂🤦🏻‍♀️میبینی ترو خدا اصن امنیت نداریم

سالن مطالعه ای بوفه ای چیزی ندارین به بهونه اون بری بیرون صحبت کنی؟ 

شمایی که ناراحت نشدن دوستات برات مهمه همون بهتر که وارد رابطه نشی

چ ربطی داشت نمیشه ک بخاطر رابطه دوستام ک اینقد تو زندگیم بدردم خوردن رو از خودم ناراحت کنم!

اونم رابطه ای ک قبلا کات شده یجورایی خجالت میکشم بهشون بگم با همون آدم یکسال پیش وارد رابطع شدم

ولی حس میکنم اون رابطه ارزش دوباره فرصت دادنو داشت چون خیلی الکی و بیخود کات شده بود

سالن مطالعه ای بوفه ای چیزی ندارین به بهونه اون بری بیرون صحبت کنی؟

سالن مطالعه ش همش شلوغهه😂

ولی دوستام خیلی فضلون کلا هیجا ازشون در امان نیستم

شاید بشون گفتم با ی آدم جدید وارد رابطه شدم.

ولی نمیدونم کیو ب عنوان پارتنر معرفی کنم😂😂🤦🏻‍♀️

سالن مطالعه ش همش شلوغهه😂ولی دوستام خیلی فضلون کلا هیجا ازشون در امان نیستمشاید بشون گفتم با ی آدم ...

خوابگاه مام همینه دقیقا 😂تا مشخصات کامل طرفو در نیاریم ول نمیکنیم😂 ولی میفهمنا ریسک نکن😂