2777
2789
عنوان

چطوری قطع رابطه کنم با این دوست

104 بازدید | 8 پست

یه دوستی دارم که میشه بگی تقریبا صمیمی هستیم اما من واقعا دلم نمیخواد این دوستی رو ادامه بدم بخاطر یه سری چیزا که واقعا اذیتم میکنه مثل اینکه هرروز واقعا هرروز ازم می‌خواد بریم بیرون منم درونگرام و اصلا از بیرون رفتن الکی خوشم نمیاد هرچی که تنم میبینی فوری میگه باید بدی فلان جا که میرم بپوشمشااا من اصلا از اینکه لباسمو کسی تن بزنه خوشم نمیاد حتی اگه خواهرم باشه یا وقتی میفهمه جایی میرم یا چیزی خریدم کاملا از قیافه اش و تیکه هاش حسادتشو متوجه میشم  و اینکه من واسه این آدم همه کار کردم اما از طرف اون هیچی نبوده و خیلی چیزای دیگه خیلی خیلی زیاد هم سیریشه از طرفی هم هم دانشگاهیمه و رفت و برگشت از دانشگاه هم طوریه که باهمیم یه مدت سرد رفتار کردم پیاماشو جواب ندادم یا سرد جواب دادم و باورتون میشه بیشتر سیریشم می شد؟؟ اصلا دیگه نمی‌دونم چطور از زندگیم بیرونش کنم حضورش داره آزارم میده

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

وااااای لنگشو دارم، هم کلاسیمه، باهاش به بهونه ای قهر کردم پشت سرم شروع کرد بد گفتن پیش بقیه، از خودت دورش کن، حسود و پیگیر و کنترلگرن شدید 

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای لنگشو دارم، هم کلاسیمه، باهاش به بهونه ای قهر کردم پشت سرم شروع کرد بد گفتن پیش بقیه، از خود ...

دقیقا همینه حسود و کنترل گر من حوصله قهر و دعوا ندارم شخصیت اونم دقیقا همینه رابطه مون که تموم شه مطمئنم قراره پشت سرم بدگویی کنه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    
هر وقت بریم بیرون بهونه بیار و نرومگه مجبورت میکنه

هر سری بهونه میارم اما باورت میشه اصلا قبول دار نمیشه؟ میگم مهمون داریم میگه ول کن یه طوری بپیچون بیا بریم هرچی میگم یه چیزه دیگه میگه

دقیقا همینه حسود و کنترل گر من حوصله قهر و دعوا ندارم شخصیت اونم دقیقا همینه رابطه مون که تموم شه مط ...

اون که اینکارو میکنه، برای آرامش خودت ازش دور شو، از این به بعد ام از خودت ،خریدت و ...چیزی بهش نگو

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
هر سری بهونه میارم اما باورت میشه اصلا قبول دار نمیشه؟ میگم مهمون داریم میگه ول کن یه طوری بپیچون بی ...

بگو نمیتونم

و قطع کن 

تماسهاش رو چند خط درمیون جواب بده

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

اون که اینکارو میکنه، برای آرامش خودت ازش دور شو، از این به بعد ام از خودت ،خریدت و ...چیزی بهش نگو

نه نمیگم دیگه چون اصلا یه طوری رفتار میکنه حالم بد میشه من هرچی می‌خواد دورشم اون نزدیک تر میشه😂