عزیزه من مگ بارداری دست انسانه؟ خدا باید بخواد بعدم فامیل یه خانواده دیگ ادامه میده شما برای خانواده ...
عزیزم آخه من فکر خانواده ونسل شوهرم نیستم... فقط فکر تنهایی دخترم هستم خیلی تنهایی سخته🥺.پارسال بعد کلی سال انتطار باردار شدم که نی نی نموند برام..بعد اون بیقرارتر ازرقبل هم شدم. آره میدونم اول و اخر که دست خداست فقط خدا برای ما منتظرا هم بخاد
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
اره تک بچه هست دخترت و براش سخته میفهمت عزیزم شما اونقدر خودتم استرس داری.... اگ اصفهان بودید یه دکت ...
نه خیلی دورم به اصفهان.. شما خودتون چطور اقدام چندمی هستی و چند وقت منتظری... والا به من همینجا میگن ممکنه چله افتاده روت که نمیشی... نمیدونم دیگه گره کارم کجاس واقعن
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
من این ماه دوره سوم لتروزل میخورم ماه اول شبی یدونه نرفتم سونو ماه دوم شبی 2تا روز 13دو تا فولی 13و 14 داشتم این ماه روزی3تا و چون تعطیلاته سونو نمبتونم برم جمعه 14سیکلمه بنظرتون امپول ازاد سازی بگیرم بزنم خدا رو شکر کیست ندارم دورم 30 روزس و تخمکام معمولا روز 15یا16 ازاد میشن ماه قبل ب ماما گفتم امپول بده نداد بجاش طب سوزنی رو گوش زد اسمش یادم رف چیه گف با همین تا 16 سیکلت هم رشد میکنن هم ازاد میشن ولی نشدم و پری شدم ای ماه میخام امپول بزنم نظرتون چیه
نه خیلی دورم به اصفهان.. شما خودتون چطور اقدام چندمی هستی و چند وقت منتظری... والا به من همینجا میگن ...
عزیزم من به ازدواج فکر نمیکنم دیگ اینقدر که تو نینی سایت چیزای زیبا شنیدم شایدم بعضیا بزرگنمایی میکنن نمیدونم ولی دوستای متاهل داشتم یکیشون ۱۱سال باردار نشد بیرون ایرانم رفت بهش گفته بودن نمیشه رفت پیش همین دکتر و شد دیگ الحمدالله