2777
2789
من ۱۳ماهه اقدامم دکترم همش میرم ازماهه ۶م همسرم آزمایش داده دوتامونم دارومیخوریم ولی خبری نیست🥺🥺😭

مشکست چیه گلم

میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۳ماهه اقدامم دکترم همش میرم ازماهه ۶م همسرم آزمایش داده دوتامونم دارومیخوریم ولی خبری نیست🥺🥺😭

عزیزم من ۵ ساله سه دوره یکساله توی تحت نظر اقدام بودیم ولی خب نشده امیدت بخدا باشه 

منم 9ماهه اقدامم با اقدام اول برج 2پارسال باردار شدم ولی تو 7هفتگی بخاطر جابجایی خونه و فعالیت زیاد سقط شد بعد اون هر چی دکتر میرم دارو میخورم نمیشه ک نمیشه 😮‍💨

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭

همسرم اسپرمش ضعیفه خودم تنبلی دارم ولی بادارووضعم خوبه

اسپرمشو با طب سنتی قوی بکن و تعداد رابطه هاتونو روبرنامه انجام بدین و کم ولی پر قدرت بکنین مثلا فقط زمانهایی تایین شده فقط انجام بدین

منم 9ماهه اقدامم با اقدام اول برج 2پارسال باردار شدم ولی تو 7هفتگی بخاطر جابجایی خونه و فعالیت زیاد ...

ان شاءالله خدا دامن شنا و همه منتظرا رو سبز کنه گلی

میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده