2777
2789

خلاصه نویسی میکنید؟ آخه فرصت بین هر امتحان پایان ترم یه روزم نمیشه حتی ...هر جزوه ام ۷۰۰ صفحس ...چجوری می‌خونید ؟ میدونم تو طول ترم باید خوند ولی خب اون روز آخرم باید مرور کنیم ...مرور ۷۰۰ صفحه خیلیه

بستگی به سختی اسونی رشته دارهما رشتمون بالای ۱۹ اصلا معدل نداره

درسته برا ما هستن ..ولی خب سخته یهو ۶۰۰ صفحه ..شروع کردم به خلاصه نویسی ولی خلاصه نویسیشم کلی وقت میگیره موندم چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خلاصه نویسی میکنم

مثلا کلمه های مهم رو فقط مینویسم یا نمودار درختی میکشم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

خیلی وقت نمیگیره ؟

نه گفتم که فقط کلمه های مهم رو مینویسم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بهرحال یسری نکات یر کلاس بولد میشه سعی میکنم بهشون توجه کنم و شب امتحان اون قسمتایی که بیشتر بهشون توجه شده رو بیشتر میخونم

مشاوره تحصیلی تخصصی کنکور انسانی و فرهنگیان|سرپرست آکادمی کنکور نور🌙💜(برای رزرو مشاوره تحصیلی با هزینه مناسب و خدمات بی شمار کامنتم رو ریپلای کنید و شرایط تحصیلیتونو بگید)

من باید یکم کار کنم رو خلاصه نویسیم ..خلاصه نویسی من اینجوریه که نهایتا ریز مینویسم حجمش کم به نظر ب ...

😂😂خدا خفت نکنه خندم گرفت

بزن تو نت روش های خلاصه نویسی