2777
2789
عنوان

لطفا منطقی باشید

71 بازدید | 3 پست

یازدهمم..قبل عید فشار درسی روم زیاد بود از وقتی تعطیل شدم همش به استراحت گذشته و مسافرت الانم که برگشتم نمیتونم بخونم اصلا انگار یچیزی نمیزاره بخونم از اونطرف هم استرس گرفتم چون از شونزدهم مدارس بازه از هفته دیگش هم امتحانامه..میشه از فردا تا شنبه درسارو جمع کنم؟ چکار کنم که نمیتونم بخونم اصلا

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

ببین عزیزم خودت منطقی باش کنکوری که نیستی یازدهمی پس آنقدر استرس نگیر تو همین ۵ روزم کلی درس میتونی بخونی 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

ببین عزیزم خودت منطقی باش کنکوری که نیستی یازدهمی پس آنقدر استرس نگیر تو همین ۵ روزم کلی درس میتونی ...

آره ولی استرس امتحانا گرفتتم..از اونطرفم اصلا حوصله درس خوندن ندارم چون روتین ورزش و اینا پیدا کردم تازه و اصلا حوصله درس ندارم..از شونزدهم میترسم

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره ولی استرس امتحانا گرفتتم..از اونطرفم اصلا حوصله درس خوندن ندارم چون روتین ورزش و اینا پیدا کردم ...

درکت میکنم عزیزم من خودمم حوصله درس ندارم خیلی 

کم کم شروع کن 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره