یه اپارتمان از چند سال قبل خریدم که یکی از دیوارهای جانبی اش رو سازنده بنا از روز اول سیمان نکرد و ما هم بیخبر خریداری کردیم الان دادم مستاجر دیروز زنگ زد که دیوار ترک خورده و میشه کوچه رو از ترک دیوار دید منم کلی استرس گرفتم رفتم ببینم دیدم راس میگه الان عکس میزازرم توروخدا راهنمایی کنین تعمیرش چجوری یه نفر رو اوردم گفت از داخل سیمان کن یکی دیگه گفت هن از بیرون هم داخل باید سیمان بشه و از بیرون داربست بزنن .....اونم هزینه اش بالاست نمیدونم کی راس میگه چیکار کنم خیلی ناراحتم میترسم خطرناک باشه آجرها نیوفته تو کوچه
تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سوال دوم باید داربست بخوره اصولی درست بشه چون صرف سیمان کردن از داخل فقط به درد این میخوره که سوسک و هوا نفوذ نکنه وگرنه ممکنه ترک عمقی باشه نصف دیوار بریزه
با کد ملیش میشه بیمش رو استعلام کرد سوال دوم باید داربست بخوره اصولی درست بشه چون صرف سیمان کردن از ...
منم باهاتون موافقم ولی یه نفر بنگاهی املاک داست اوردیم گفت از داخل بزن منم گفتم اون میشه دوباره کاری میشه بگین من کارگر مطمئن با بیمه از کجا میدا کنم و هزینه داربست زیاده،فقط واحد خودم میخوام انجام بدم