2777
2789

حرفای بعدمو شنیده 

طرف خیلییی سن بالاتر از منه 

منم خیلی آدم احترامی ام کلا به همه احترام می‌ذارم 

ولی خب گاهی اوقات آدم تو خلوت خودش یه چیزایی میگ دیگ

اینم از خواهرم دلخور بود زنگ زده بود احوال منو بپرسه گلگی خواهرمم بکنه

من هر چی میگفتم ن خواهرم بی منظوره اشتباه برداشت کردین هی حرف خودشو میزد 

دیگ منم چیزی نمیگفتم ک غرغرم میکرد 

منم سرماخوردم حال و حوصله نداشتم 

دیگ آخرش ک خدافظی کردیم فک کردم گوشیو قطع کردم

با خودم گفتم زنیکه اسکول پلشت😫😫😫

حالا حرفمو شنیده رفته ب مامانم و خالمو و اینا گفته

بعد من ازونایی ام ک به شوخی هم حتی ازین حرفا نمی‌زنم 

ولی اون لحظه حوصلمو سر برده بود و تنها بودم 

حالا چیکار کنممم

قراره تو کل فامیل بگه دیگ فک کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا آدم احترامی نیستی بیشتر بی ادبی پشت سر مردم ...

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

به سرم اومده😁

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

خخ تا تو باشی تو خلوتتم هیچ کسو قضاوت اینا نکنی

قضاوت نکردما رو مخم بود اون لحظه یه سرررر غر میزد منم نمی‌تونستم چیزی بگم بهش هی میگفتم بله بله

وای دلم میخواد جیغ بکشم 

به کس دیگ ک نگفتم خودم تنها بودم بعدشم خیلی رو مخم راه رفت

به نظرم پیام بده معذرت خواهی کن هر چند با معذرت خواهیم جمع نمیشه 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

به کس دیگ ک نگفتم خودم تنها بودم بعدشم خیلی رو مخم راه رفت

خداروشکرتنهابودی.

معمولا بعدش ک میخوای برای اطرافیان تعریف کنی چی گفتی چی شنیدی بدترمیشه.

بگرد کلمات هم قافیه پیدا کن بگو شمااشتباه شنیدی

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
قضاوت نکردما رو مخم بود اون لحظه یه سرررر غر میزد منم نمی‌تونستم چیزی بگم بهش هی میگفتم بله بلهوای د ...

دیگه تو اعصابنیتو کلافه شدنم باید یاد گرفت سه تا نفس عمیق بکشی .اون فکر کرده داری قضاوت میکنی منم همین فکر کردم اگه بودم گفتم چرا این حرفو زد 🤪