2777
2789
عنوان

وضع منی که امسال کنکوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 53 پست
کاش نظام آموزشی ما این قدر مضخرف نبودتازه اگه چیزیم خانوادمون بخرن تا آخر منتشون تموم نمیشه

ای بابا امیدوارم هممون موفق بشیم حداقل خدا کمی به خاطر بدبختیامون بهمون نگا بندازه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه همکلاسی دارم مامانش معلم زیسته باباش فیزیکمعدل دهمش شد۱۹.۹۴ بنظرم رتبه های خفن فقط واسه اوناس ...

من واقعا نمیفهمم چرا باید با این ادما کنکور بدم‌مگه ما شرایطمون مثل هم

منم کرجم

من اصلا هیچی جمع نکردم ن دهم ن یازدهم ن تستی ن تشریحی دهم مشکلات خانوادگی داشتبم‌امسال پایه ام ضعیف بود فقط در حد ی دانش اموز متوسط به بالا بودم

من واقعا نمیفهمم چرا باید با این ادما کنکور بدم‌مگه ما شرایطمون مثل هم

دقیقا راستی واسه زیست استاد فرهمند نیا توی کنالش تو آپارات کل کتابو در حد امتحان نهایی تدریس کرده واسه یازدهمیا استاد هادیانفر هم شیمی گزاشته دوس داشتی ببین

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

دقیقا راستی واسه زیست استاد فرهمند نیا توی کنالش تو آپارات کل کتابو در حد امتحان نهایی تدریس کرده وا ...

من شیمی زیستم اوکی فقط مشکلم اینکه جمع بندی نکردم دهم و یازدهم از اون ور مشکلات خانوادگی داریم‌که من حتی اکه نخوام درگیرشون بشم هم باز میشم