2777
2789
عنوان

رسما شدیم رستوران بین راهی

307 بازدید | 14 پست

پدرمون تو این عید دراومد بخدا.باپدرم‌ اینا همسایه ایم این ۱۰روزه شام ناهار یکسر مهمون یا اونا یا ما بیشتر اونا؛از صبح پامیشم تا ۱شب سرپام هیجام نرفتیم دیسک کمرم دارم مام دلمون میخواد ی روز بریم جایی؛نمیدونم این ملت بخودشون چی میگن از بیشتر استانها مهمون داشتیم شعورم خوب چیزه ک فامیل ما خداروشکر فاقد اونن هرسال هرسال میان تازه اگ عیدی ندی یا کم بدی بشون برمیخوره.توف ب این عید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون دعوت میان؟ چه کارشون زشته

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

شوهر منم با عید گرفتن مخالفه پدر مادرش که خیلی وقته فوت کردن به خواهر برادراشم رو نمیده به هیچکس عید رو دوتایی ننها گرفتیم جایی هم نمیریم مزاحم کسی هم نمیشیم نه جایی میریم نه کسی میاد نه عیدی میگیریم نه عیدی میدیم.

من یه دوست دارم از اول عید شام خونه این و اون هستن بعد ما نمیتونیم بریم خونشون چون نیستن و بعد عید ناراحت میشن که شما نمیایین 😂

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
شب عید نیت ده روز کنین برید مشهد هم هزینه تون کمتره هم اینقدر اذیت نمیشین

نمیتونم بچه کوچیک دارم ماشینم نداریم بخدا مستاجرایم حقوق شوهرم ۱۵بوده ۲تا بچه کوچیک ماشینم نداریم حتی عیدی شوهرم دادم گوشت مرغ برنج ی مشت مفت خور بی شعور میان میخورن میرن.پدرمم حقوق بازنشستگی ۴میلیون در کنارشم کارگری میکنه شاید ماهی ۱۰میلیون در امدش نباشه ولی نمیدونم چرا درک نمیکنن

نمیتونم بچه کوچیک دارم ماشینم نداریم بخدا مستاجرایم حقوق شوهرم ۱۵بوده ۲تا بچه کوچیک ماشینم نداریم حت ...

درو باز نکنید اینا که نفهمن همون بهتر پشت در بمونن جای دیگه چتر پهن کنند

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
بعد تطیلات برید یکی یکی خونشون تا سال بعد حداقل نیان و جالشون جا بیاد

بدبختی اکثر استانهای دورن مام نمیتونیم وقتشو نداریم ک بریم واقعا اونا هرسال میان انگار سر میراثشون میان