2777
2789
عنوان

از اقایون کسی تو کار ساختنون سازی آشنا هستین لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 25 پست
ممنونم از لطف شما بیشتر نگران بودم آجر کوچه سر کسی نیوفته

نگاه در کل قانونأ باید پشت این ساختمون کلأ سیمان بشه بعد یا نرمه کشی یا ایزو بام تا عمری بشه وگرنه از داخل هرکاریی کنین مشکل حل نمیشه فردا آب میاد داخل 🌿

ورزشکار. ثروت شهرت . خوشبختی دارم . دوستیم فقط مجازیه.  دوس دارم خاکی باشم با همه. ولی دوس ندارم منو بشناسن.🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مننونم از داداشای گلم هزینه اش اینایی که گفتین چقدر میشه البته من فقط یک واحد هستم بقیه همکاری ...

خوب پشت دیوار خودتون فقط درست کنین با داربست. مصلح ودست مزد تقریبأ 10 میشه 

ورزشکار. ثروت شهرت . خوشبختی دارم . دوستیم فقط مجازیه.  دوس دارم خاکی باشم با همه. ولی دوس ندارم منو بشناسن.🙏🙏🙏

خیلی مننونم از داداشای گلم هزینه اش اینایی که گفتین چقدر میشه البته من فقط یک واحد هستم بقیه همکاری ...

زنده باشی 🌹 

نگاه در کل قانونأ باید پشت این ساختمون کلأ سیمان بشه بعد یا نرمه کشی یا ایزو بام تا عمری بشه وگرنه ا ...

صحیح چشم خودمم گفتم اصولی انجام بدم اخه مشکلم داربست و کارگر مطمئن و دادارای بیمه هست که مطمئن باشه .....بیمه از کجا بدونم دارا یانه دارم دیوونه میشم مستاحر هی زنگ میزنه هی خدا 

صحیح چشم خودمم گفتم اصولی انجام بدم اخه مشکلم داربست و کارگر مطمئن و دادارای بیمه هست که مطمئن باشه ...

بابا دوساعت کاره 

اهان پس سریع انجام میشه من گفتم یه هفته کار داره الهی شکر توصیه ای اگه دارین ممنون میشم ایکنه کجا دن ...

چی بگم هر شهری یه جا کارگر وایساده برا کار به مردهای اقوام بگین اینو بسپارید به شوهرتون دیگه