2777
2789
عنوان

خانواده پسر

130 بازدید | 7 پست

سلام این موضوع برای من پیش نیومده و برای دوستمه اگه میشه راهنمایی کنید ممنون ❤️🙏

ایشون دوساله با ی آقایی در ارتباطن و همو خیلی دوست دارن و قصد ازدواج دارن 

امروز از قضا بحث ازدواج پیش میاد که آقا میگه اگه یک درصد نشد ما چکار کنیم، دوستم به ایشون میگه چرا نشه؟اقاهم میگه که یکم خانواده ام رو غریبه سخت گیرن و پسرعموم چند ماه پیش میخواسته ازدواج کنه، دختره غریبه بوده و چون عموم فوت شده اومده پیش برادر من و برادرم گفته این همه دختر فامیل من خواستگاری غریبه نمیرم، اگه میخای که ی دختر انتخاب کن  از فامیل که خواستگاریش بریم

و خلاصه منم میترسم مخالفت کنن و نمیدونم چی میشه در آینده 

من به دوستم گفتم که اگه واقعاً دوستش داشته باشه خانوادشو راضی میکنه و میاد جلو میخواستم نظر شمارو هم بدونم 🙏❤️

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
ارهامکان نداره دو نفر که همو میخوان بهم نرسن

درسته منم همینو میگم ولی انگار دوستم کمی تعلل پسر رو دیده یکم دلش آشوبه میگه نکنه مخالفت کنن و نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته منم همینو میگم ولی انگار دوستم کمی تعلل پسر رو دیده یکم دلش آشوبه میگه نکنه مخالفت کنن و نشه

حتی اگه مخالفت کنن پسر برا ازدواج نیاز به اجازه خانواده نداره

اگه واقعا عاشقشه میتونه به دختره برسه

واقعا اگه عاشقه همن هیچ بهونه ای وارد نیس

حتی اگه مخالفت کنن پسر برا ازدواج نیاز به اجازه خانواده ندارهاگه واقعا عاشقشه میتونه به دختره برسهوا ...

درست میگین شما بله همو دوست دارن ولی گفت گفته بدون حمایت خانواده هام نمیشه بهش میگم شاید اون لحظه ب اذن خدا داداش گفت بریم دختره رو نشونم بده😂ولی بازم فکر و خیال داره

درست میگین شما بله همو دوست دارن ولی گفت گفته بدون حمایت خانواده هام نمیشه بهش میگم شاید اون لحظه ب ...

اخه من موندم 

پسره میحواد یا اون دحتره زندگی کنه و برعکس

چرا باید خانواده انتخاب کنه

خانواده حق داره ففط هشدار یا تذکر بده و حمایت کنه

اخه من موندم پسره میحواد یا اون دحتره زندگی کنه و برعکسچرا باید خانواده انتخاب کنهخانواده حق داره فف ...

هنوز هستن این خانواده ها که میگن یا ما انتخاب کنیم یا نه😂