2777
2789
عنوان

عکس گردش😍😍غذا😃بهار🌸💜

| مشاهده متن کامل بحث + 12696 بازدید | 201 پست
ب سلامتی عزیزم🥰😍😇

سلام عزیزم خوبین میشه درخواستمو قبول کنی به عرضی داشتم

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

منم کرج گردی کردم🥰😍شهر خودتون میگشتی خوشگلم 🌸🧡

شهر خودمون خیلی کوچیکه عزیزم جای تفریحی نداره از طرفی خیلی شلوغه و پر از مسافره خیلی ترافیک میشه 

جدای از اونا تو ماه رمضون که بود نمیشد جایی رفت 

به جز اون هم همسرم همش سر کار بود 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شهر خودمون خیلی کوچیکه عزیزم جای تفریحی نداره از طرفی خیلی شلوغه و پر از مسافره خیلی ترافیک میشه جدا ...

فدای سرت عزیزم 🌸🩷

دیگه ماه رمضون تموم شد....همسرتم وقت کرد۲روز هم شده یجا برید و حال و هواتون عوض کنید🌸🌸

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

سلام عزیزم خوبین میشه درخواستمو قبول کنی به عرضی داشتم

سلام وقت شما بخیر، ممنونم شما خوبی؟ چشم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فدای سرت عزیزم 🌸🩷دیگه ماه رمضون تموم شد....همسرتم وقت کرد۲روز هم شده یجا برید و حال و هواتون عوض ک ...

اگه سر کار نره ان شالله 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
سلام وقت شما بخیر، ممنونم شما خوبی؟ چشم

چشمتون پر نور 😘

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

بهار جون تاپیک میزنی منو بتگ

یادم میره بیام چکت کنمم

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷