2777
2789

من بینیم اینقدر گوشتی بود که میشد ازش کوبیده درست کرد

رفتم گچساران عمل کردم چون شیراز گرون شد 

سال ۹۹ هزینه شد ۴/۴۰۰ تومن 

خیلی راضیم

دکتر پریاوی

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

خودم نه 

کل فامیل 

دکتر ساریخانی،60 الی 80 تومن ،میانگین 70 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بینیم اینقدر گوشتی بود که میشد ازش کوبیده درست کردرفتم گچساران عمل کردم چون شیراز گرون شد سال ۹۹ ...

مگه میشهههه😱

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

راضی هستن؟

خیلی ،اپل یه نفر عمل مرد دیدن خوبه 

همه رفتن 

خیلی هم راضی ان

خیلی ،اپل یه نفر عمل مرد دیدن خوبه همه رفتن خیلی هم راضی ان

اول 

کرد 

(نمیدونم چرا کیبوردم اینجوریه🥲

برا من اینطوری خوب نمیشه باید عمل کنم نوک بینیم خیلی بزرگه

هر جور خودتون میدونید ، 

من راستش از درد و اینا میترسم کلا نمیخوام عمل کنم، سعی میکنم کوچیک کنمش 

دماغ من خودش خب هست من یه خورده حساسم 😬😁 

ولی در هر صورت عمل خوبه ، این ورزشا هم شاید موثر نباشه