2777
2789
عنوان

من روتین پوستی ندارم

123 بازدید | 15 پست

پوستمم خوبه یعنی جوش و لک و اینا ندارم 

نیازه روتین پوستی داشته باشم؟ اگه آره یه روتین مناسب معرفی کنید 

پوستمم نه چربه نه خشک منافذ هم ندارم

یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه باید روتین پوستی داشته باشن 

شوینده _ ابرسان _ مرطوب کننده _ ضد افتاب استفاده کن

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

عزیزم روتین واجبه 

میتونی از یه ژل شستشو صورت خوب مثل مورینگا استفاده کنی که قیمت خوبی هم داره و من راضیم و یه آبرسان خوب که مورینگا گزینه خوبیه و میتونی از ضد افتابی که دوست داری استفاده کنی

عزیزم روتین واجبه میتونی از یه ژل شستشو صورت خوب مثل مورینگا استفاده کنی که قیمت خوبی هم داره و من ر ...

ضد آفتاب خوب هم معرفی میکنید؟ 

یعنی اصلا نمیشوری صورتتو؟ ضدآفتاب چی؟دیگه اینا واجبه که شوینده یه مرطوب کننده ضدافتاب

با شوینده نه 

ضد افتاب هم نه

ضد آفتاب خوب هم معرفی میکنید؟

میتونی از ضد آفتاب فلوئیدی مای استفاده کنی یا از ضدآفتاب ژنوبایوتیک 

اگه هم میخوای زیاد هزینه کنی میتونی از ضد آفتاب سیسپرسا یا لافارر استفاده کنی

از چه برندی استفاده کنم؟

تا چقدر میخوای هزینه کنی عزیزم

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

سرم نمیخواد؟

نه همون سرم ابرسان کافیه 

زیاد نباشه

فوم شستشو نو اکنه 

ابرسان رویوال 

مرطوب کننده نو اکنه 

ضد افتاب پیکسل