بچه ها من میخوام هفتع ای یک کیلو لاغرشم باید روزانه چقدر کالری مصرف کنم؟دکتر کرمانی تو سایت نوشته بود وزنتو سه برابر کن از1100کم کن همون قدر.....این درسته؟
.../من ی زن چاق و سفید و خوشگلم که شوهرم عاشقمه/...26سالمه و امیرم 31 سالشه که شده همه جونم...!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
باید حداقل 500 از کالری مصرف روزانه کم کنی مثلا اگه بدنت به 2000 کالری نیاز داره شما 1500 حساب کن
من طبق مانکن میرم جلو.برنامش اینجوریه
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
البته باید ورزش کنی با رژیم خالی نمیشه.من شکمو هستم .میخورم ولی به جاش پیاده روی میکنم
برنامه مانکن را از بازار بگیر.خوبه
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
خییییلیه گلم باید کمش کنی.همون 1800 برا شروع.بعد که وزنت کم شد کالری مصرفیت هم میاد پایین.
89کیلو بودم الان 4کیلو 300کم کردم الان 84.700 هستم البته ورزشم یک رد میون نیم ساعت تا یک ساعت پیاده روی دارم کالری 1800خیلی زیاده فک نکنم با این کالری بتونی وزن کم کنی