2777
2789
عنوان

لطفا اینا را به شوهرم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 34 پست
منم به شوهرم‌سپزدم حق نداره هرهفته بیاد سرخاکم حق نداره برام گریه کنه سیاه بپوشه ازبعد چهلم هم میتون ...

من چیزی ندارم بدم به بچه ام و یه صندقچه است که توش یه دفترچه است خاطرات نوزادی و کودکیش را نوشتم اینکه کی حرف زد کی تاتی تاتی راه رفت، یه آلبوم از عکسای خودشه که خودم براش چاپ کردم. و یه کف دست موی سرشه همون موی نوزادیشه که به دنیا اومده بود وقتی موهاشو کوتاه کردم جمع کردم بو کردم گذاشتم لای دستمال توی همون صندقچه. اما پول و ماشین و اینا ندارم فقط همینو دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلم میخواست جوانی کنم، سه تایی تفریح مسافرت یه ساندویچ کنار جدول خیابون ... اما سرنوشت من تنها ...

غصه نخور این قصه پرغصه حداقل نصف خانمهاست،تنهایی که با ازدواج سنگین تر وسخت ترشد منم مثل شما به این دردمبتلاهستم

من چیزی ندارم بدم به بچه ام و یه صندقچه است که توش یه دفترچه است خاطرات نوزادی و کودکیش را نوشتم این ...

چه جالب منم مثل همین صندوقچه خاطرات رو دارم البته برای من صندوقچه نیست پراکندس ایده خوبی بود یه صندوقچه درست کنم،منم اولین موهایی که کوتاه کردم اولین ناخنهایی که گرفتم عکسای سونوگرافی گیفتای تولداش عکسای تولداش اولین لباساش همه روبراش یادکاری نگه داشتم

دل منم خیلی گرفته همیشه تنهام وحس میکنم باهمین دردتنهایی میمیرم فقط همیشه دلم میخاست پسرم انقد بزرگ شه که بهم نیازنداشته باشه یعنی همیشه دعام این بوده پسرم زیر تابوتمو بگیره وبعدش هم هرچی که براش تلاش کردم وزحمت کشیدم حداقل برسه به دست بچه خودم قبل ازابنکه زن دیگه ای چنگ بندازه به زندگیم خداروشکر پسرم درآستانه ۱۰سالگیه دیگه از آب وگل دراومده