2777
2789
عنوان

جنجال دعوا و فحش توی سایت

61 بازدید | 11 پست

من الان یه سوال دارم 

تو تاپیک دعوا بشه فحش بدن یا هر مسله دیگه ای 

چه اتفاقی میافتع 

از پشت تلفن همدیگه رو به قتل نمی تونن برسونن که 

اصلا یه تاپیک بد و جنجالی هر کسی دوست نداره وارد بحث نشه 

بعدم اصلا ادم خیلی وقتا نمی دونه این چیزی که میپرسه ممکنه نی نی سایت خوشش نیاد یه دفعه تعلیق میشه 

کاش بحث رو یکم ازاد تر کنن 

تو خود سایت وقتی میخوای موضوع انتخاب کنی راجب همه چی گذاشته ولی خدای نکرده یه سوال مذهبی بپرسی تعطیل یا تعلیق میشی 

سوال های ساده رو از گوگل هم میشه کرد سوال های یکم پیچیده رو میایم اینجا میپرسیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره دقیقا نمیدونم چرا ابنجوری میشه منم یه کاربری دیگه هم داشتم که توش یه تاپیک زدم پرسیدم کاربر فلانی کیه چون همش میگفتن این اون یکی کاربریه فلانیه اسم کاربریشم خیلی زشت بود واسه همین نی نی سایت تعلیق مشکیم کرد

سلام، من اسم پروفایلم خل و چل سایته، پس خل و چل صدام کنید با تشکر😂کاربری دیگم:فاطیما1385

خب بشه خیابون که نیست یقه همدیگه رو جر بدن چهار تا حرفه اونم تایپ میشه

گاهی بحث سیاسی و مذهبی میکنن دعوا میشه که ولشون کنی تا صبح بهم فحش میدن. اگه کسی بره فتا و...گزارش بده میام به سایت گیر میدن که چرا اجازه میدین توی سایتتون چنین بحث‌های بشه و سایت رو میبندن.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه سایته قانونش از قانون کره هم بدتره

ها منم اون موقع وقتی هنوز تعلیق بودم عروس هلندیم مریض شد نتونستم تاپیک بزنم از بقیه کاربرا بپرسم عروس هلندیم مُرد🥲😢

سلام، من اسم پروفایلم خل و چل سایته، پس خل و چل صدام کنید با تشکر😂کاربری دیگم:فاطیما1385

پس موضوع فضولیه

آره بابا

بعضیا هستن تا توی مجازی باهاشون دعوات بشه در جا اسکرین میگیرن میرن فتا برای شکایت

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️