2777
2789
عنوان

شوهر بی درک

359 بازدید | 15 پست

صبح بیرون رفتیم البته برای خرید خونه بعد از خرید گفتم بریم طبیعت اخه کل عید مهمون داشتم برگشت گفت از صبح بیرونی وکلی منت سرم گذاشت به خانواده من هم توهین کرد خیلی اذیت شدم تمام تنم میلرزه تو اتاق موندم حالا میگه بیا ببرمت بیرون 'چیزی جوابش ندادم از بس ناراحتم که حالت تهوع گرفتم .چی جوابش بدم؟

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست داشتم با آرامش میگفت 'صبح کلا توی فروشگاه برای خرید بودم

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
روزه هستین؟

نه

چرا همشون ی گوهن اخه 

من کل عید مریضم در حد مرگ تمام خونه تمیز میکنم غذا درست میکنم مهمون راه میندازم  آنوقت این ی دکتر من نمیبزه همش هم طلبکار اصلا نمیگه بیا تا سر کوچه بزیم دلمون باز شه صب رفتم بانک میگه من میزم تو هم میپیچونی انقد گاو این بشر با فیش بانک پرت کردم تو صورتش 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
اونم ببین از کجا ناراحت بوده سر تو خالی کرده امشب حرف نزن بزار بفهمه . فردا عید فطر می‌رید طبیعت

والا از جایی ناراحت نبود برنامه خودشو داشت

چرا همشون ی گوهن اخه من کل عید مریضم در حد مرگ تمام خونه تمیز میکنم غذا درست میکنم مهمون راه میندازم ...

خدای اعتماد به نفسه مغرور 'فک میکنه همه ماده ها خاطرخواش هستند حرف باید حرف خودش باشه

خدای اعتماد به نفسه مغرور 'فک میکنه همه ماده ها خاطرخواش هستند حرف باید حرف خودش باشه

ببین نود درصد اخلاقشون شبیه همه همشون فک میکنن نون خورشون هستیم باید کنیزی کنیم واسشون صدامون در نیاد 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
ببین نود درصد اخلاقشون شبیه همه همشون فک میکنن نون خورشون هستیم باید کنیزی کنیم واسشون صدامون در نیا ...

روزه هستش افطار واسش نزاشتم حساب کار دستش بیاد