2777
2789
عنوان

مادربزرگم خسته مون کرده

535 بازدید | 32 پست

همیشه دوست داره ما زود به زود بهش سر بزنیم بهش زنگ بزنیم خونش بریم مهمونی ها حتما باید باشه نشد قهر میکنه کینه میکنه پشت آدم حرف میزنه به هرکی میرسه بدیتو میگه 

خب ما هم شاغلیم زندگی داریم بچه داریم واقعا نمیرسیم از بچه ها و اولادش باز اشکال نداره انتظار داشته باشه ولی از نوه ها واقعا نمیشه با این همه مشکلات تازه اجازه مام دست شوهرمونه اصلا درک نمیکنه 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

کاش مامان بزرگهای من بودن من هر ردز میزفتم بهشون سر میزدم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدربزرگت آدم بدی بوده؟منظورم از اونا که مردسالار و زن به هیچی نیست؟

نمیدونم والا چی بگم اصلا ندیدمش ولی با داماد خودش ازدواج کرده خواهرش فوت شده بود 

اینیکی برام واقعا جدید بود 

حالا مادربزرگای من سال تاسال سراغی ازمون نمیگیرن .یوقتی هم دیدیمشون یا تماس گرفتن ؛ میگن ما گله نمیکنیم سرنمیزنید ، خودتون باشین خوب باشید برامون کافیه .و ماهمش فکر میکنیم دوست ندارن ببیننمون 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

کاش مامان بزرگهای من بودن من هر ردز میزفتم بهشون سر میزدم

منم مجردیم خیلی میرفتم الان دیگه واقعا نمیشه

الان از پشت سرگویش ناراحتم 

اینیکی برام واقعا جدید بود حالا مادربزرگای من سال تاسال سراغی ازمون نمیگیرن .یوقتی هم دیدیمشون یا تم ...

آفرین بهشون همین خوبه 

اگه بخواین میتونین سر بزنید

در حد دقیقه حالا شوهراتون خودشون نمیرن

خونه مامانبزرگ هاشون

چقد بدم میاد زنی بگه اجازه ام دست شوهرمه

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

نمیدونم والا چی بگم اصلا ندیدمش ولی با داماد خودش ازدواج کرده خواهرش فوت شده بود

احتمالا ازدواج از اردی اجبار بوده و الان داره تمام اون بدبختیاشو سر بقیه خالی می کنه.مادرشوهر منم همینطوره دیگه باید باهاش بسازید چاره ای نیست.مادرشوهر منم میخواد بچه هاش جای شوهری که خوب نبوده رو براش پر کنند

اگه بخواین میتونین سر بزنیددر حد دقیقه حالا شوهراتون خودشون نمیرنخونه مامانبزرگ هاشونچقد بدم میاد زن ...

سر میزنیم حتی شوهر منم بنده خدا حرفی جداره ولی اون انتظار داره شوهرامون نون هم بخرن براش ببرن

اینیکی برام واقعا جدید بود حالا مادربزرگای من سال تاسال سراغی ازمون نمیگیرن .یوقتی هم دیدیمشون یا تم ...

نه اتفاقا دوستتون داره ولی میخواد اذیت نشید .شما پدربزرگ‌تون حتما شوهر خوبی بوده برا زنش

منم مجردیم خیلی میرفتم الان دیگه واقعا نمیشهالان از پشت سرگویش ناراحتم

اونا دیگه به شما نمیرسن

ولی شما به اونا میرسید

حرفم رو یادت بمونه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
احتمالا ازدواج از اردی اجبار بوده و الان داره تمام اون بدبختیاشو سر بقیه خالی می کنه.مادرشوهر منم هم ...

باز انتظار از بچه خوبه 

ولی از شوهر نوه واقعا غیر عاقلانه است

سر میزنیم حتی شوهر منم بنده خدا حرفی جداره ولی اون انتظار داره شوهرامون نون هم بخرن براش ببرن

یعنی از اینهمه آدم انتظار داره

عجیبه مگه نون نداره

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

اونا دیگه به شما نمیرسنولی شما به اونا میرسیدحرفم رو یادت بمونه

پیری واسه همه هست ولی منم اگه اون سن برسم از شوهر نوه ام انتظار ندارم برام نون بخره وظیفه اش باشه