2777
2789

شاید از نظر بعضی ها بی اهمیت بیاد اما برا من واقعا مهمه...

امسال عید من و همسرم و خواهرشوهرم و همسرش خونه مادرشوهر بودیم.

بعد از ما پدر و مادر داماد مادرشوهرم اومدن عید دیدنی.

مادر دامادشون آب خواست. خواهرشوهرم بچه شیر میداد اتاق بود. همسرمم رفته بود پایین برای انجام کاری.

مادرشوهرم به من گفت برم برای مادر دامادش آب بیارم در حالی که دامادش نشسته بود...

منطقی نبود به دامادش بگه که برای مادرش اب بیاره؟

شاید بگید سطح دغدغه ت چقدر مسخره س یا فکر کنید کم سن و سالم که بخاطر یک لیوان آب تاپیک زدم اما من نزدیک ۴۰ سالمه و ۱۳ ساله ازدواج کردم و از روز اول داماد نقش درخت داشت و عروس نقش کلفت...

همیشه داماد میومد غذا میخورد و به عروسها میگفتن ظرفای دامادمونو بشور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش هیچ وقت برای انجام کاری بلند نمیشه. میگه عروسها هستن.

بدم میاد از اینجور ادما😒

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

زن ستیزی تو ریز به ریز رفتار و افکار ما نفوذ پیدا کرده. حتی من و شما که فکر میکنیم جوونیم و اینطوری نیستیم و... از دید کسی که منطقی نگاه کنه عجیبیم. فقط باید تلاشمونو بکنیم که نسل به نسل کمی کمتر بشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نمیدونم اما مطمئنم ما هم باشیم به عروسمون میگیم خانم برای خونه و آقا برای بیرون

اون داماد چیزی از بیرون برای عروس میاره؟ پولی؟ آبی؟ چه سودی به ایشون رسونده که باید در خدمتش باشن؟

(نمیخوام بحث کنیم برعکس شاید حتی ناخودآگاه منم همینه؛ برای همین دارم منطقی نبودنش رو میگم)

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نمیدونم اما مطمئنم ما هم باشیم به عروسمون میگیم خانم برای خونه و آقا برای بیرون

من عروس اون خونه هستم نه دختر اون خونه. 

همونطور که داماد مهمونه منم مهمونم.

ضمنا داماد تا حالا کار بیرون پدر و مادر منو مگه انجام داده که من کار خونه ی مادرشو انجام بدم؟

اون داماد چیزی از بیرون برای عروس میاره؟ پولی؟ آبی؟ چه سودی به ایشون رسونده که باید در خدمتش باشن؟(ن ...

این نکات خیلی ریز هستن و متاسفانه انقدر این زن ستیزی جا افتاده که حتی اگه چیزی بگی میگن سطح دغدغه ت همین بود؟

من یه خانم ۴۰ ساله فوق لیسانس هستم.

داماد ایشون یه پسر ۲۷ ساله ی دیپلمه که حتی حرف زدنش هم بلد نیست.

وقتی این آقا نشسته من چرا باید برای مادرش آب بیارم؟

تا حالا برای من و پدر و مادرم چیکار کرده؟

بیچاره مادرشوهرت چه بدشانس بوده که تو افتادی به شانسش .مگه چی میشه یه لیوان آب بخاطر خدا بدی دست یه مهمون ؟همون مادرشوهرنخورده نپوشیده مال واموالشو براتو نگهداشته حالا تو برایه لیوان آب یه دادگاه تشکیل میدی