2777
2789
عنوان

ببین شوهرم چه کار کرده بام

216 بازدید | 12 پست

شوهرم سه روزه مدام ، با خاهر مادر و عمو و عمش پچ پچ میکنه ، میگم چی شده ، میگه خانوادگیه.

حق دارم ناراحت بشم که ننو عضو خانوادش نمیدونه؟؟؟🥺

میگه عمو و عمه هام تو بتن ماجرا بودن، ولی مردی که به زنش همه چیز رو میگه خیلی زلیله، عموم اکه به زن عموم بگه اشتباه کرده

خیلی ناراحتم ، دو سال هم هست ازدواج کردیم ، ی چیز دیگه روش حساب میکردم....

چه رفتاری کنم خوبه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اهمیت نده ....من خودم عمرا نمیپرسم ....خواهر شوهرم سه سال نبود من یه بار نپرسیدم چرا نیست !!البته متوجه شده بودم که با شوهرش به مشکل خورده .ولی همسرم کلامی نگفت و من کلامی نپرسیدم ..باهاشون هم خوبم و هیچ مشکلی ندارم .....دوست هم ندارم همسرم تو مسایل خانوادگی دخالت کنه یا چیزی بدونه

خب شاید واقعا یه مسئله خصوصی خانوادگیه که صلاح نیست عروس و داماد در جریانش باشن

من در چنین شرایطی معمولا نه به روی خودم میارم نه می پرسم جریان چیه چون دوست ندارم شخصیت خودم رو به خاطر دونستن مسائلی که بهم مربوط نیست پایین بیارم.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اصلا بهش اصرار نکن فکر میکنن خانوادشون چقدر خاصن 

بگو برام مهم نیست موضوعات خانوادگیتون ....ب

شمام در جریان مسائل خانوادکیت قرارش نده به هیچ وجه بزار از مردم بشنوه جیگرش حال بیاد 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...