2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا کمکم کنید

653 بازدید | 42 پست

من ده ساله با مادرشوهر تو یه ساختمون هستم چقدر عذاب کشیدم از دستشون ،،حرف شنیدم تا الان یه خونه کوچیک خریدیم ۴ ماه دیگه تحویل میگیریم که بریم شوهرم حالا که میدونه باید دیگه از پیش مادرش بره شروع بع اذیت کردن من کرده همش دنبال بهونه است دعوا راه بندازه تا یه جوری من ول کنم برم از اول عید داره آزارم میده داد میکشه بهونه میاره به نظرتون چیکار کنم

گناه من سادگی بود .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا دنبال بهانه ست که خونه رو بفروشه همینجا بمونه .

این مدت اصلا محلش نده 

نادیده ش بگیر تا برید خونه خودتون

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

تو که میدونی قضیه چیه پس خودت اوضاع رو مدیریت کن.  و دایورتش کن که زمان بگذره

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

شما که ده سال پیش مادر شوهر زندگی کردی این یه مدتو هم با همسرت مدارا و صبوری کن بهونه نده دستش تا ان ...

اخه سر هر چیزی دعواراه میندازه بهم بی احترامی میکنه من میخوام ۴ ماه که شد اسباب و وسایلمو بردارم برم چون خونه مال من هست ولی با نقشه داره کاری میکنه من بزارم برم خونه پدرم

گناه من سادگی بود .
تو که میدونی قضیه چیه پس خودت اوضاع رو مدیریت کن. و دایورتش کن که زمان بگذره

آخه میترسم سر ۴ ماه بگه من نمیام هرکاری میخوای بکن خیلی بی چشم ورو هست باورم نمیشه انقدر وقیح باشه

گناه من سادگی بود .
نمیتونه خونه به نام منه

خب چه عالی ، ایندفعه که بهانه گیری کرد خیلی آروم بهش بگو خودتم که بکشی هیچ فایده ای نداره ما از این خونه میریم 

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

اخه سر هر چیزی دعواراه میندازه بهم بی احترامی میکنه من میخوام ۴ ماه که شد اسباب و وسایلمو بردارم برم ...

متاسفانه کاری جز صبوری به خرج دادنت نمیشه انجام بدی 

یا به زبون بگیرش در مورد اینکه خونه خودتونم رفتین بگو زود به زود میایم سر میزنیم و..در مورد اینکه برین خونه خودتون چه خوبیایی داره براش بگو یه مقدار دلش نرم شه

خامش نشو....فعلا هیچی نگو...مظلوم نما باش...و کارت با سیاست پیش ببر....

همش پشتیبانی از مادرش میکنه داد میکشه بی احترامی میکنه میخواد من برم خونه پدرم 

گناه من سادگی بود .