2777
2789

مادرشوهرم از اول از ازدواج پسرش با من مخالف بود و کلی سنگ جلو پام انداخت .. کلی زخم زبون و کلی حرف بارم کردن تو این مدت ولی من محض احترام با خنده رد کردم همیشه.. الانم نزدیک ۱ ساله شوهرم با پدرش قهره چون ۵۰ تومن پول بهش قرض دادیم بعد زد زیرش گف نمیدم پولو..ولی مادرشوهرم ماهی یبار دخترشو میاره خونمون دو سه روز وامیسته ..دیگ نه رفت و امدی داریم نه تماسی..

هنو یه ماه بود عقد بودم پدرشوهرم بهم گف تو شوهرت شبا کارایی ک میکنین هنو من و مامانت نکردیم..مراقب باش شکمت نیاد جلو🥴 یا مادرشوهرم رف کربلا من رفتم موندم خونشون بخاطر خاهرشوهر ۳ساله و شوهر و برادر شوهرم ک آواره خونه این و اون نشن پدرشوهرم برداش روز دوم کیسه برنجو قائم کرد گف تموم شده..

مادرشوهرم مسافرت تو عقدو قهر و دعوا کرد با من و کلی فش و بدوبیراه .. تو عقد همش شوهرمو پر میکرد مینداخت ب جون من..

اینایی ک گفتم خییییلی کوچیک و جزئی هستن ..

خلاصه قبل عید من کاشت مژه داشتم ساعت ۶..

طبق معمول مثل این که همون ساعت مادرشوهرم دخترشو میاره خونه ما زنگ میزنه ب من ..منم داشتم آماده میشدم متوجه نشدم..بعدشم انقد حواسم پرت شده ک یادم رفته زنگ بزنم بهش..

رفته همه جارو پر کرده ک من رفتم در خونه پسرم..عروسم خونه بوده درو باز نکرده😐 

نمیدونم اصلا اومده در خونه یا نه.. یا تایمی اومده ک من رفتم برا کاشت..کلی خجالت کشیدم پیش خاله ها و اقوام شوهرم😔 برا همشون توضیح دادم ک بابا من نبودم اون تایم اگ اومده..

منم ب خاله شوهرم گفتم برو بگو کاش با خودم حل میکردی مشکلو نه که مث بچه ها بری پیش بقیه گله و شکایت کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عید نرفتم خونشون..

ب شوهرم گفتم تو با پسرمون برو .. ولی من نمیام ..تا کی بی احترامی کنن و هیچی نگم آخه

چرا باید ب دروغ بره ابرو منو ببره

همسرمم گف تو نیای من نمیرم و اونم نرفت..فقط زنگ زده بود ب مامانش تبریک گفته بود

بعد ناراحتی خونه این عتیقه ها نرفتی؟

سعی کن اصن نگی جایی میشناسیشون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم عید نرفتم خونشون..ب شوهرم گفتم تو با پسرمون برو .. ولی من نمیام ..تا کی بی احترامی کنن و هیچی نگ ...

یه سوال 

اینهمه بدی نوشتی که ملت کامنت بزارن که اره نرو و فلان؟ 

دنبال تایید هستی؟ خب مشخصه میگن خوب کردی نرفتی

ψ ❤️

بعد ناراحتی خونه این عتیقه ها نرفتی؟سعی کن اصن نگی جایی میشناسیشون

با خاله های شوهرم خیلی رفت و امد خوبی داریم...دیشب بهم گفتن بزرگتره کاش یه سر میرفتی..اونا بدن تو مث اونا بد نباش😪

خواهرشوهر سه ساله داری بعد پدرشوهرت این حرفای بی حیایی روزده؟؟؟بگو اگه نمیکردین که همزمان عروس و نوزاد نداشتین خاک توسرا 

بعدم بهتر بذار فکر کنه دروباز نکردی از چی میترسی؟هم پولتونو میخورن هم بی ادب و سطح پایینن هم با پرستار بچه عوضیت گرفتن 

موندم سری که درد نمیکنه چرا دستمال میبندی!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

فقط نرو

🏴‍☠️ -حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」goftino.com/c/L7sybT