2777
2789

من یه بار سال 401 دوران عقد جدا شدم خیلی روزای سختی بود خیلی عذاب کشیدم که تونستم خودمو یکم پیدا کنم بعد دو سال با وسواس یکیو انتخاب کردم فکر کردم دیگه بدبختی هام درد و رنجم تموم شده ولی عمر خوشی من 5 ماه بیشتر نبود نامزدم بی دلیل گذاشته رفته و چند روز مونده به عید دادخواست طلاق فرستاد 😔

حس میکنم خیلی نفرت انگیزم خیلی آدم چرتیم که منو بی دلیل کنار گذاشت 

کاملا بی دلیل رفته فکر نکنین مشکلی بوده حتی بابام باهاش حرف زد هیچ دلیلی پیدا نکرد بگه شاید پای کس دیگه ای درمیانه 

من اینقدر بهش اعتماد کردم که مهریه رو 14 تا گفتم اون شرایط منو دید که چقدر حساسم زخم خورده ام ولی ضربه شو بهم زد 

نامزد سابقمم تقریباً بی دلیل ول کرد و رفت ولی با اون مشکلاتی داشتم 

تو آینه خودمو میبینم حالم از خودم به هم میخوره لایق زندگی نبودم مگه چطوری بودم که منو نخواستن 

نمیتونم این ماجرا رو هضم کنم دنیا یه زندگی معمولی به من بدهکاره 😔 

سر ازدواج اولم چند تیکه بزرگ جهیزیه رو خریده بودیم بعد ازدواج دومم هم رفتیم تمام برقی ها و لوازم آشپزخانه رو گرفتیم با چه ذوقی گرفتم اینا رو فکر میکردم تموم شده روزای سختم 

الان جعبه های وسایل که مونده تو خونه و آینه دق شده برام جهیزیه ای که قرار نیست هیچ وقت باز بشه 😔

حیف اون وسایلی که برای من خریده شد بهترین چیزا رو گرفتیم ولی همون‌طوری قراره بمونن قرار نیست هیچ وقت ازشون استفاده کنم 

حالم خیلی خرابه با نوشتن این حرفا انگار خنجر فرو میکنن به قلبم 

لطفاً قضاوت نکنین و نگین انتخاب اشتباه خودت باعث شده شما در جریان همه چی نیستین 

خدا این آدما رو سر راه من قرار داده خدا این سرنوشتو برای من نوشته نگین خدا تقصیری نداره و مقصر خودتی و انتخابات 

چرا قسمت من دو بار طلاق شد بدون اینکه تجربه زندگی داشته باشم 

حسرت زندگی مشترک تا ابد موند تو دلم 

قدر زندگی هاتونو بدونین 

من شرایط خانوادگیم خوبه نه مشکل مالی دارم نه خانواده بدی دارم ولی حاضرم کارتن خواب بودم فلج بودم بدترین سرطانو می‌گرفتم ولی تو این حال نبودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیز دلم همه چیز ک ازدواج نیس میتونی درستو بخونی پیشرفت کنی رو خودت کارکنی اعتماد بنفستو ببر بالا

من بعد دو تا شکست سنگین دیگه جونی برام نمونده چجوری خودمو قانع کنم چجوری سرمو بلند کنم 

اگه کلا مجرد میموندم کنار میومدم ولی دو تا طلاقو چطوری هضم کنم 

یه دوست داریم دقیقا زندگیش عین توعه 

دختره ۲۱ سالشه شبیه فرشته هاس از بس خوشگله 

اونم دوبار عقد کرده جدا شده 

دختره مستقله و به خاطر کارش خیلی تو شهر معروفه شوهر اولیش چون باباش پولدار بود هیچ کار نمی‌کرد شوهر دومیش هم دسته بزن داشت دختره همیشه کبود بود

ولی الان بعد یکسال چپان دختره شادیه هر وقت میبینمش من جای اون ناراحت میشم 

‌‌

من بعد دو تا شکست سنگین دیگه جونی برام نمونده چجوری خودمو قانع کنم چجوری سرمو بلند کنم اگه کلا مجرد ...

خب فکر کردی فقط تو ی نفری تو این دنیا با این شرایط 

بخدا من ازدواج کردم اینقد پشیمونم ک نگو 

بی پولی داره خفم میکنه 

اینقد کار خونه کردم سلامتیم رفته

بچم منو روانی کرده بقران 

هیچ خیری تو ازدواج با این مردا نیس همیشه عذابه 

اگ خانواده خوبی داری قدر بدون بشین از زندگیت لذت ببر

💙

یه دوست داریم دقیقا زندگیش عین توعه دختره ۲۱ سالشه شبیه فرشته هاس از بس خوشگله اونم دوبار عقد کرده ج ...

منم در ظاهر خیلی شادم و به خودم میرسم همه فکر میکنن حالم خوبه ولی از درون داغونم 

منم واقعا چهره ام خوبه خانواده ام خوبن شرایطم نسبت به خیلیا بهتره نمیدونم چرا سرنوشتم اینطوری شد 

الان شما چه دیدگاهی به اینجور آدما دارین 

من بعد دو تا شکست سنگین دیگه جونی برام نمونده چجوری خودمو قانع کنم چجوری سرمو بلند کنم اگه کلا مجرد ...

ببخشید اینو میگن چون این دختره هم که تعریف کردم مثل شما دوبار تو دوران عقد جدا شده ولی چون بازم دختر بود گفتن میتونی اسم هر دوتاشو ار شناسنامت پاک کنی 

و اگر دختر باشی که نگران نباش 

تو الان باید خوشحال باشی که از دست دوتا ادم سم نجات پیدا کردی

‌‌

خب فکر کردی فقط تو ی نفری تو این دنیا با این شرایط بخدا من ازدواج کردم اینقد پشیمونم ک نگو بی پولی د ...

درسته ولی بی پولی یه روز تموم میشه بچه یه روزی بزرگ میشه در آینده دلخوشیت میشه 

من تک فرزندم خیلی تنهام دلم میخواست حداقل یه بچه به خانواده مون اضافه میشد مامان و بابام در حسرت نوه موندن 

درسته ولی بی پولی یه روز تموم میشه بچه یه روزی بزرگ میشه در آینده دلخوشیت میشه من تک فرزندم خیلی تنه ...

بخدا ک نمیدونی بی پولی چیه 

فک کنم تا حالا بی پولی خیلیییی شدید نکشیدی خیلی سختهه و تمومی هم نداره 

بچم تا بخاد بزرگ شه منو پیر کرده در ضمن بچمو کسی نگه نمیداره فقط خودمم الانم دستم بی حس شده نمیتونم ازش پرستاری کنم هیچ کس نیومده حتی ی،سر بهم بزنه 

اینا رو گفتم ک بدونی ازدواج همچین چیز بدرد بخوری نیس ک خودتو ناراحت کنی 

💙

ببخشید اینو میگن چون این دختره هم که تعریف کردم مثل شما دوبار تو دوران عقد جدا شده ولی چون بازم دختر ...

منم دخترم 

واقعا میشه بار دوم هم اسمشو از شناسنامه پاک کرد ؟ فکر میکنم نمیشه 

از این ناراحتم چرا اینجور آدما سر راهم قرار گرفتن 

بخدا ک نمیدونی بی پولی چیه فک کنم تا حالا بی پولی خیلیییی شدید نکشیدی خیلی سختهه و تمومی هم نداره بچ ...

درسته تو هم یجور شرایطت سخته من بی‌پولی نکشیدم ولی درگیر دادگاه شدم دو بار دلم خیلی شکسته از دنیا بیزارم 

اینکه دو تا آدم عوضی نخوانت دو بار تو زندگی شکست بخوری همه جور دیگه قضاوتت کنن واقعا سخته برام 

درسته تو هم یجور شرایطت سخته من بی‌پولی نکشیدم ولی درگیر دادگاه شدم دو بار دلم خیلی شکسته از دنیا بی ...

مبدونم عزیزم شما هم خیلی شرایط سختی رو تجربه کردین همه آدما بلاخره یه دردایی تو زندگی دارن میکشن 

ولی من حرفم این بود نباید بگی زندگیم کاملا تموم شد برو خرید کن برا خودت 

ب خودت برس پیشرفت کن همه این کارارو میتونی انجام بدی تا اعتماد بنفست برگرده اونوقت بهترین آدم سر راهت قرار میگیره ک تموم زندگیشو ب پات میریزه

💙