2777
2789

تاپیک قبلم رو حوصله داشتید بخونید ادامش دیشب بعدازاینکه به شوهرم پیام دادم ساعت ۲اومدخونه من خواب بودم بیدارم کرد که چه دروغی بهت گفتم و فلان که بازم دروغ رو دروغ گفت از دیشب محلش نمیدم صبح بیدارم کرد دخترخاهرشوهرم و شوهرش میخان بیان دیدن بچه هامون کارا رو همراه مامانم انجام دادم ولی بازم محلش ندادم ازصبح داره رو مخم میره حرف بزنه باهام ولی از دیشب که اونجوری بهم دروغ گفت خیلی دلم ازش سرد شد نمیدونم یه جوری شدم تاپیک قبلو بخونید متوجه میشد درهرصورت انکارمیکنه میکنه ولی دیشب میگفت من فقط رفتم یه چای خوردم درهرصورت رفته ولی بازم دروغ میگه ادم دروغگو یا خودش ضعیف وپنهانکاری داره یا طرف مقابلو احمق فرض میکنه

بیشتر دروغا سر ترسه نه اینکه طرف مقابل احمق فرض بشه

یکی میخواد هم به دل خودش بره و هم به دل طرف مقابلش رفتار کنه طبیعتا دل خودش مهمتره پس خواسته طرف مقابل رو نادیده می گیره و کار خودشو انجام میده  اما می ترسه که اون طرف مقابل ناراحت بشه پس دروغ میگه و پنهان کاری می کنه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
بیشتر دروغا سر ترسه نه اینکه طرف مقابل احمق فرض بشهیکی میخواد هم به دل خودش بره و هم به دل طرف مقابل ...

ترسی تو زندگیمون وجود نداره من محدودیتی بهش نمیدم تاالانم دروغی بهش نگفتم ولی باحرف دیشبش وکار دیشبش احساس میکنم باتمام خوب بودنش ولی دروغایی بهم میگفته که منم باورمیکردم نمیدونم خیلی گیجم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترسی تو زندگیمون وجود نداره من محدودیتی بهش نمیدم تاالانم دروغی بهش نگفتم ولی باحرف دیشبش وکار دیشبش ...

منظورم از ترس اینه که می ترسه تو ناراحت بشی نه اینکه از تو بترسه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم