2777
2789
عنوان

اونایی که رانندگیشون خوبه ؟؟

268 بازدید | 22 پست

من سال ۹۰ ثبت نام کردم تواموزشگاه براگواهینامه امتحان اصلی آیین نامه روقبول شدم راحت ولی متاسفانه امتحان شهری سه چهارباررفتم ردشدم واقعبتش بیشتر استرس داشتم ودیگه نصفه موند ونرفتم حالا سه چهار روزه حس میکنم که خیلی لازمه داشتن گواهینامه برای همینم سه چهار روزه باهمسرم میرم تمرین روندنشو خوب میرونم حتی همسرم که بغل دستم میشینه میگه رانندگیت خوبه اما نمی دونم چرا اون دوسه بارامتحان شهری رو رپ شدم به نظرتون حداقلش باید چندماه برونم تاکامل رانندگی بره توناخوداگاهم حداقلش چقدرتمرین میخواد؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی تا الان دیگه کاردکسمم حتما باطله خورده چون بیشترازدوسال گذشته یعنی باید همه مراحل ازاول طی کنم ...

من مامانم نصفه ولش کرد بعد۶سال دوباره ادامه دادو گرفت..لازم نیس ازاول همه مراحلو طی کنی

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
بله باید از اول ثبت نام کنی

ن

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

اصلا امتحان شهری که افسرا می گیرن یه چیزه رانندگی تو تهران یه چیز دیگه، مثلا شما حد استاندارد بین جدول تا ماشینو موقع پارک باید رعایت کنی جلو افسر، که اگه بخای تو کوچه ها رعایت کنی قطعا نصف ماشینت رفته، یا برای پارک باید ۵۰ بار راهنمای چپ و راستو بزنی، پارک دوبلت نباید مشکل داشته باشه، کوچه دور نزنی، خط ممتد دور نزنی، اصلا فسر کاری به دست فرمونت نداره!!! این ریز ریزارو جمع می کنه

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
راستی تا الان دیگه کاردکسمم حتما باطله خورده چون بیشترازدوسال گذشته یعنی باید همه مراحل ازاول طی کنم ...

برا امتحان شهری باید اصول رانندگی رو هم رعایت کنی. یکی ممکنه دست فرمونش خوب باشه ولی اصولشو رعایت نکنه برا همین رد بشه

پارک دوبل رو هم تمرین کن

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

صنوبر آخه ازاموزشگاه پرسیدم گفت فقط معاینه چشم وامتحان اصلی ایین نامه و امتحان عملی شهری روباید بری بقیه کلاسهای فنی واینارونمیخواد بیای بالون ده جلسه آموزش شهری

برا امتحان شهری باید اصول رانندگی رو هم رعایت کنی. یکی ممکنه دست فرمونش خوب باشه ولی اصولشو رعایت نک ...

اتفاقا من تو امتحان شهری دوبل پارکمو خراب کردم

ولی چون دست فرمونم عالی بود قبولم کرد

اگه دوست