2777
2789

که همه اش به آی فیلم پیام ندید که تکرار پایتخت رو پخش کنید😄

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایتخت ❌تبلیغ✅

اخ گفتی 

من موندم چجوری سارا نیکا ۵ سال از من کوچیکترن 

شغل نون اب دار دارن شوهرم میکنن آدم ۱۸ تا ۲۵ سالگیش نمیدونه چ غلطی داره میکنه خودش و پیدا نکرده هنوز 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تلویزیون نگاه نمی کنیم ...جوکربانوان بهتره

نعیمه👍🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

امسال بیشتر تبلیغه وسطش چند دقیقه پایتخته من که حوصلم نکشید ببینم داستانش جالب نیست.اشتباه میکنن میسازن

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
فقط رویا میرعلمی😂

اونم خ گوگولیه ازش خوشم میاد 

قد و هیکلش لامصب خ خوبه 

اونم خ گوگولیه ازش خوشم میاد قد و هیکلش لامصب خ خوبه

😂😂😂

چشماش🤤

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

با پول همچی حله عزیزم✅😂اونا ام با پول اومدن تو این سریال

🥲🥲🥲

😂😂😂چشماش🤤

عشوه هم خیلی میریزه انرژی زنانه اش بالاس 

وای سر مدرسه ای شدنشون مردم

عشوه هم خیلی میریزه انرژی زنانه اش بالاس وای سر مدرسه ای شدنشون مردم

😂😂😂

من ترکیدم یعنی 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷