2777
2789

آشنا هستیم باهم بعد میگ رفیق باشیم و اینا 

چیکار کنم دلم نمیخواد ازش دور شم 

ولی اینجوری هم‌نمیتونم 

من دوسش دارم😑😑 

البته تازه چن روزه آشنا شدیم   اونم نمیدونه من دقبق چ خسی دارم ولی گفته رو هم فاز نداشته باشیم اینا 

بنظرتون ممکنه جذبم شه 

خواهشا سرزنش نکنین‌منو خوشم اومد ازش😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالاصبرپیشه کن قرارنیست همین دوروزه برید زیر سقف. اگه بخاطردوستی میخوادت ولش کن

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

نه این جور روابط نابودت می کنه حتی بیشتر از عشق یک طرفه و یک رابطه عادی از الان نکن . احتمال اینکه این کارو نکنی و جذبت شه خیلی بیشتر تا اینجور رابطه ای . 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

همین اتفاق برام افتاد دید محلش نذاشتم چن ماه خونوادش رو فرستاد🤣

حوش ب حالت 

ازدواج کردین؟ 

آقا من دارم دق میکنم همیم الان میتونم تموم کنم هیچ وقت نبینمش ینی عادی باشیم رفیق هم نباشیم اما دلم میخواد جذبم شه چیکار کنم ی نمه سیاست ندارم ک 

فهمید حسودی میکنم

گفته دیگه برای سرکرمی باهم باشین بنظرم دکمشو بزن بره این آدم بهت تعهدی نداره که

وای خیلی حس بدیه خوشم اومد ازش 

حالا هرکی میومد طرفم میخواست رل بزنیم 😂🥲 ولی این 

الان سه چهار روز شد 

شوهر من تا یک سال اول دوستی قصد ازدواج نداشت ولی من انقدر بهش محبت کرده بود عشق داده بودم بهش وابسته ام شده بود عاشقم شد نتونست ازم جدا شه هر کی جای من بود تو چند ماه اول کات میکرد چون ماهی یه بار میگفت قصد لزدواج ندارم نه با تو ها کلا با هیچ دختری قصد ازدواج ندارم منم میگفتم منم همینطور بعد یک سال دیگه قشنگ فهمیدم عاشقه و وابسته گفتم من خواستگار دارم واقعا هم داشتم اسم خواستگار میشنید سکته میکرد حتی یه بار گریه میکرد پشت تلفن هق هق میزد دو سال بع  اردواج کردیم اینو گفتم بگم در نالمیدی بسی امید است 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا