2777
2789

مامان و بابا ی آدم های هستن که به ظاهر مهربونم میان تا وقتی که طبق مرادشون باشی یعنی اگه بگن بمیر باید بمیری هیچوقت بهم احترام واقعی نمی‌زارن و هر وقت به نفعشون باشه احترام میزارن هیچوقت منو درک نکردن حاظرن من تو بدترین شرایط بیوفتم من اذیت و ازار بشم حالم بد بشه ولی حرف خودشون باشه با رفتارشون دل منو میشکنن حرف هاشون غیر منطقی وقتی یه چیز منطقی میگم فقط بلدن داد و جیغ بزنم که آره من بدبختم حالم واقعا بده از ثانیه ای که مدارس تعطیل شد پاشدن رفتن مشهد و منو پیش خالم گذاشتن که دحتراشون منو خیلی اذیت کردن بعد دوباره با خالم رفتیم مشهد بعد دوباره برگشتم شمال حالا میگن با می‌خوایم شمال توی ویلا ی دوست بابام تا روز ۱۶ هم بمونیم من هزارتا دلیل آوردم که همه منطقی بود که برگردیم خونمون قم اما مامانم که فقط جیغ می نه بابام هم به کتک تهدیدم می‌کنه من واقعا نیاز دارم برگردم خونمون از اون موقع حمام نرفتم خودم از خودم  حالم بهم میخوره هیچی لباس نخریدم واسه عید همه ی لباسام کهنه و کثیف و شسته نشدن اتاقم بهم ریخته ست تو قم امتحانات سختی دارم که قراره شروع بشه و حتی به کلمه نخوندم هزار تا کار قم دارم نمیخواهم دیگه برم شمال حالم واقعا بده کاش فقط یکمی منو درک کنند ازشون متنفرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی شرایطی رو درک میکنم .منم از مسافرت طولانی بدم میاد خب حداقل مامانت باید حرفت رو گوش بده

گوش نمیده هیچی سرم هم داد میزنه وای من چقدر بدبختم من چقدر بیچارم  دخترای مدرن اینن و اونن

دیگه حموم نرفتن تقصیر بقیه ننداز

نمی‌تونستم اینجا حموم برم حموم هاشون پر از آلودگی و میکروبه شامپو هاشون هم تموم شده حمام شوم واقعا مزخرفه بیار از تو حمام شون قورباغه پرید بیرون

آخه حساسم حموم های اینجا پر از آلودگی و کثیفی هستن شامپو درست حسابی هم ندارن

لباساتو بذار توی یه کیسه ببر داخل حمام، منم جایی برم دلم نمیگیره حتی اونجا بخوابم ولی دیگه مجبور باشی چاره ای نیست با شرایط کنار بیای

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

واقعا فهمیدم هیچکس قرار نیست به نظرم احترام بزارم هر وقت ازشون حمایت کنی بهت احترام میزارن تزاری حاضرند بکشنت و نفرینت کنن بابام یه بار به خاطر یه چیز کوچیک  خیلیییییی کوچیک نفرینم کرد

نمی‌تونستم اینجا حموم برم حموم هاشون پر از آلودگی و میکروبه شامپو هاشون هم تموم شده حمام شوم واقعا م ...

به نظرم شما وسواس داری 10 دقیقه دوش گرفتن چیزی نیست ...

مگه میخوای رو زمین حموم بشینی و قل بخوری 

یه دوش ایستاده ده دقیقه ای مگه چیه

بعدم کسی ک میره سفر از خونه شامپوشو میاره با یک بار شستن مو با شامپو بد هم هیچی نمیشه چیزی هم ک زیاده داروخونه و سوپری میرفتی ی شامپو میخریدی

لباساتو بذار توی یه کیسه ببر داخل حمام، منم جایی برم دلم نمیگیره حتی اونجا بخوابم ولی دیگه مجبور باش ...

حالم بده اونوقت به نظر من احترام نمی‌زارن ولی انتظار دارم همیشه و هر ثانیه به توقعات بیجا و زیادشون احترام بزارم

به نظرم شما وسواس داری 10 دقیقه دوش گرفتن چیزی نیست ...مگه میخوای رو زمین حموم بشینی و قل بخوری یه د ...

قرار نبود بمونیم من گلی کار دارم باید برگردیم خونمون اما اونا نمی‌فهمن به جز حموم هزار و یک دلیل دیگه هم هست