2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون اول بزار گلم

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

همون اول بزار گلم

گذاشتم سایت یکم مشکل داره

متن اینه

احترام بگذار، حتي به كسي كه لياقتش را ندارد، چون انعكاس شخصيت انها نيست بلكه نشان دهنده ي شخصيت خود شماست !!!👤🧠.

گذاشتم سایت یکم مشکل دارهمتن اینهاحترام بگذار، حتي به كسي كه لياقتش را ندارد، چون انعكاس شخصيت انها ...

خب این کلا اشتباهه 

چون باید بع اندازه ظرفیت و لیاقت آدم ها بهشون احترام گذاشت !چون توانایی درک و پذیرش ندارن پرو میشن یه جورایی 

البته تجربه خودمه ! 

جمله انیشتین هم هست

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

اگه یه متن زیبا داشتی برام بفرس🥲🥰

در چه مورد عزیزم؟

فرق نداره هرچی باشه

باشه برات میفرستم 

خب این کلا اشتباهه چون باید بع اندازه ظرفیت و لیاقت آدم ها بهشون احترام گذاشت !چون توانایی درک و پذی ...

نظر شما در مورد ادمی که با شوق و ذوق واسش پیام تبریک تولد دادی ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم چیه

چه جوابی میدین 🥲 🥲 🥲 

نظر شما در مورد ادمی که با شوق و ذوق واسش پیام تبریک تولد دادی ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه ...

تو نیکی کن و در دجله انداز ک ایزد در بیابانت دهد باز...شما محبت کردی به اون آدم خیر رسوندی بهش خاستی خوشحالش کنی 

اینکه اون جوابت با تندی داده مشکل از قلب سیاه و پرکینه اش است...

پس براش آرزوی آرامش کن تو دلت و رهاش کن..

یه چیزی میگم علم واقعا ثابت کرده هر وقت قلب یکیو ناراحت کنی انرژی منفی بفرستی جهان همون مثل اینه برمیگردونه سمتت..

هروقت خوبی میکنی بی چشم داشت خوبی کن و اگر بازخورد مثبتی وبی محلی دیدی رهاش کن فقد