الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قرار نیست اتفاق بدی بیوفته که مهمونی باید خوش بگذرونی
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اصلا فکرشو نکن مثلا بخواد بشه خب اتفاقیه که افتاده
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
انقد بیدار میمونم الکی به چیزای بد فکر میکنم . دیوونه شدم
فکنم تازه عروس باشی چون آدم وقتی تجربش تو ی چیزی
کمه الکی فکرای بیخودی میکنه
بعد که میری توی صحنه ترست میبینی که هیچ دلیلی
واسه نگرانی نبودا و الکی وقتتو گرفتی با این تفکرات
قشنگ بگیر بخواب تا فردا سرحال و قبراق باشی
آره دیگه این همه تاپیک جنجالی شر ور هست میتونی با اونا ذهنتو درگیر کنی
ولی پیشنهادم اینه ی تایم کوتاهی رو هروز قرآن بخونی به طرز شگفت انگیزی روی روحیه و
استرس تاثیر عالی میزاره