2777
2789

اول بدم که نزدیک دوازده جلسه رفتم لیزر و چون تنلی تخمدان داشتم تقریبا اثری نداشت برام

خیلی از کساییم که اطرافم رفتن لیزر نتیجه رضایت بخشی نداشتن چون همیشه باید شارژش می‌کردن که در کل هزینه بالایی داره

من مخالف سفت و سخت ژیلت هستم چون موها فردا درمیان و خشن و زبر می‌شن 

یه دستگاه موم گرم کن خریدم و از موم پروین یا کنز استفاده می‌کنم و کل بدنم رو خودم موم میندازم

هرچند وقت یکبارم برای اینکه موهای بدنم زیرپوستی نشن هم با سفیدآب کیسه می‌کشیدم

الآنم یه خط در میان موم میندازم و از موزه استفاده می‌کنم

بعد از موم و نوره هم هر موقع از حموم بیام بدنمو با روغن مورچه ماساژ می‌دم 

هنوزم برا لایه برداری از سفیدآب دوبار در ماه استفاده می‌کنم البته

من پر مو بودم مثل آقایون ولی الان تقریبا فقط ده درصد از موهای بدنم مونده

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بشدت پرمو هستم تنبلی تخمدان هم دارم ممنون از تاپیکت

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
کمترشده؟

بله عزیزم

فقط ده درصدش مونده که بسیار هم نازک هستن

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
منم بشدت پرمو هستم تنبلی تخمدان هم دارم ممنون از تاپیکت

من بدنم افتضاح شده😔 خیلی پرمو، حتی روی سینه کرکی مشکی پررنگ ، چون موهای بدنم کلا خیلی تیره هستن کرکی هم باشن ضایع و مشخصن

شانس آوردم صورتم معمولیه و پرمو نشده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

وای چه خوبمن موم گرفتم نزدم ، زیر پوستی در اومد برام ببخشید همه جا رو موم میزنیدمن اونجاها رو میترسم

برا اینکه زیرپوستی نشه باید با سفیدآب کیسه بکشی خودتو

من برای بیکینی نوره استفاده می‌کنم 

من بدنم افتضاح شده😔 خیلی پرمو، حتی روی سینه کرکی مشکی پررنگ ، چون موهای بدنم کلا خیلی تیره هستن کرک ...

دقیقا همینطوری 😔

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤