2777
2789

سلام عزیزم دکتر رضایی چهارراه فردوسی دکتر خوبیه من دوره بارداریم اونجا بودم

و چون باید واسه زایمان میرفتم کوثر اونجا با دکتر جهانی آشنا شدم که همه قبولش داشتن مخصوصا خود پرسنل اونجا کارش دقیقه

پسر گلم👦 دختر نازم👧 مامان و بابا عاشقتونیم.❤💙میشه با دلای پاکتون برای سلامتیمون و رسیدن به آرزوهامون از ته دلتون دعا کنین؟!!🙏😇ما چهار تایی خوشبخت ترینیم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر شکوه السادات ابوترابی دکتر خوبیه خیابان فردوسی ساختمان پزشکان صدف ولی خیلی دیر نوبت میده یا اصلانوبت هاش پرن

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

بنظرتون دکتر نورانی و نازیلا حسینی چطورن.خسته شدم بسکه دنبال دکتر خوب گشتم میخام بارداریم تحت نظرش باشم

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...
دکتر مریم بدیعی هم بسیار خوبه....روبروی بیمارستان بوعلی....ساختمان پزشکان بوعلی...از کانادا فوق تخصص ...

چجوری میتونم وقت بگیرم؟

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
همه همشهریا😎 من دکترم انوری اذر بود راضی بودم دکتر خوب برا الرژی سراغ ندارید؟

دکتر حداد خوبه آلرژی و ریه، خیابان نادری

بنظرتون دکتر نورانی و نازیلا حسینی چطورن.خسته شدم بسکه دنبال دکتر خوب گشتم میخام بارداریم تحت نظرش ب ...

من دوبار پیش نورانی رفتم، خوبه

خواستم دکتر دیگه هم تجربه کنم

شماره موبایلشه۰9121226063 تلفن متبش میگردم اگه پیدا کردم همینجا میذارم و منشی از سه به بعد هست وقت میده فقط روزای زوج بود اون وقتا که من میرفتم مطبش روزای فرد تهرانه... ببخش اگه دیر جواب دادم الان دیدم پیامت

...

برای بارداری من از دکتر نورانی خوب نشنیدم ولی خودمم دوسه بار رفتم خوب بود بنظرم

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...
شماره موبایلشه۰9121226063 تلفن متبش میگردم اگه پیدا کردم همینجا میذارم و منشی از سه به بعد هست وقت م ...

مرسی