2777
2789

میخوام ببینم شما خط قرمز هاتون رو مشخص کردید با همسرتون و بعد ازدواج زد زیر حرفاش و تغییر کرد یا خودتون بعضی از جوانب رو در نظر نگرفتید ؟ 

الان میبینم خانما تاپیک میزنن شوهرم به رنگ رژلبم و قد مانتوم گیر میده

شوهرم نمیذاره پامو تز خونه بذارم بیرون  

شوهرم انتظار داره برم صبح تا شب خونه ننش کار کنم 

شوهرم ب تمیزی خونه گیر میده 

شوهرم خسیسه بهم پول نمیده 

شوهرم خیانت کرد 

شوهرم معتاده  

صادقانه بگید لطفا خط قرمزهاتون رو مشخص کردید و اینطور شد یا نه خودتون فکر اینجاهاش رو نکردید ؟ 

قضیه اینه قبل عقد رسمی یا قبل عروسی اکثر خصلت هاشونو پنهان می کنن بعد زیر سقف رو می کنن

شوهر نادون خودم گفته بود میریم تو ی ساختمون میشینیم واسه اینکه ما وقتی عروسی مثلا بی تجربه هست بچه دار میشه و اینا خونوادمو اینا یا اشنایی کسی اینطوری دور و برش هست کمکش کنه

بعدا فهمیدم نخیر واس اینکه مادرش احساس تنهایی نکنه و یکی همش بهش سر بزنه مارو برده اونجا😒😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضیه اینه قبل عقد رسمی یا قبل عروسی اکثر خصلت هاشونو پنهان می کنن بعد زیر سقف رو می کننشوهر نادون خو ...

به هر دلیلی باشه زندگی با خانواده همسر سخته 

نمیتونی خونتو عوض کتی ؟ 

من ۱۰ ماهه با طرف دوستم ولی باز ترس دارم از ازدواج باهاش 

اشنایی مون سنتی بود ولی چندجلسه صحبت کردیم و مشاوره هم رفتیم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

فقط اینو می‌دونم اگه ده سال احترام بزاری آرایشگاه نری لباس شیک نخری تفریح نری...بعد ده سال بگی ک این کار هارو نکردم....میگه عه چرا دروغ میگی پس چیکار میکردی.‌‌..یعنی بعضی هاشون این از خود گذشتگی رو نمیبینن...از اول خرج کن

میخوام ببینم چقدر میشه به قول قرارهای قبل ازدواج دل خوش کرد و روشون حساب کرد

چقدر میشه حساب کرد؟ منفی صفر درصد 

کلا تو اصلا هنوز طرفو نشناختی فرض کن داری وارد یه گله گرگ میشی خب؟ زره بپوش بعد ازدواج کن

نمیگم بددهن و دریده باشی نه ولی با محبت باش ولی سنگین.  ساده لوح نباش ک ازت سو استفاده کنن. نازنازی باش تیتیش مامانی باش که خیلی روشون تو روت باز نشه ولی ادای چندشا رو هم در نیار

ببخشید بد حرف زدم تا متوجه بشی دقیق چی میگم😂

بخدا من‌اوایل خیلی خاکی بودم مادرشوهرم میگفت دخترم من دست ندارم بیا همین توالتو برو بشور😐🥴🥴🥴 

خیلی روش باز شد ولی به مرور سفت و سخت شدم دیدم خیلی دارن راحت و بی چاک و دهن برخورد میکنن دیگه محلشون نذاشتم

منم اون اولا خیلی مظلومو خاک برسر بودم دور از جونم

ما هم مشاوره رفتیم اوکی بود 

خط قرمزهایی ک قبل از عقد مشخص کردین بعد از عقد هم رعایت میشد؟ 

من حس میکنم خرشون از پل بگذره دیگع تمومه 

ولی خط قرمزهامونو گفتیم و صحبت کردیم. 

دوره عقد هم مسائلی پیش میومد که حل میکردیم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ما هم مشاوره رفتیم اوکی بود خط قرمزهایی ک قبل از عقد مشخص کردین بعد از عقد هم رعایت میشد؟ من حس میک ...

به شخصیت فرد مونده. 

همه اینجور نیستن. 

همسر من زیر حرفاش نزد و همون ادم بود. 

به هر دلیلی باشه زندگی با خانواده همسر سخته نمیتونی خونتو عوض کتی ؟ من ۱۰ ماهه با طرف دوستم ولی باز ...

نه فعلا

هر کدوم از برادرشوهرام نوبتی ده سالی اینجا نشستن شوهرمم بنا ب دلایلی مجبور شد بیاد اینجا ولی خودشم زیاد راضی نبود

احتمالا بچه دار بشم یکم راحت میشم ولی بازم خدا داند

میخوام ببینم چقدر میشه به قول قرارهای قبل ازدواج دل خوش کرد و روشون حساب کرد

ما مشکلی نداریم با هم از اول خواسته هام رو گفتم و اون هم قبول کرد 

من خونه جدا میخواستم که اجاره کرد 

گفتم پوششم چطوره و همینطوری که هستم میمونم نمیتونی مجبورم کنی چادر سرم کنم 

و الان همونی‌ام که قبلاً بودم با این تفاوت که خوشتیپ‌تر شدم چون دستم بازه تو انتخاب لباس و مامانم نیس که گیر بده و سلیقشو تحمیل کنه😬 

گفتم هیچوقت نمی‌خوام بچه‌دار بشم و قبول کرد و الان بعد گذشت ۲ سال یه کلمه حرف هم در موردش نزده و هربار برا اطمینان خاطر ازش پرسیدم گفته نمی‌خوام 

من سه تا چیز ازش خواستم و بهشون عمل کرده 

کار خونه و این حرفا هم براش مهم نیس اصن 

من امروز خونه رو تمیز کردم خیلی خسته شده بودم نشستم یکم چشمامو ببندم یادم رفت غذا رو گاز بوده من خوابم برد بیدار شدم زغال شده بود 

وقتی شوهرم اومد خونه بهش گفتم براش مهم نبود اصن گفت فدای سرت 

رفتیم بیرون پیتزا خوردیم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

فقط اینو می‌دونم اگه ده سال احترام بزاری آرایشگاه نری لباس شیک نخری تفریح نری...بعد ده سال بگی ک این ...

من  اصلا ملاحظه جیبش رو نمیکنم 

بدونم چقدر تو کارتش داره متناسب با همون خرج میتراشم براش 

نه اینکه بخوام پول بکنم ولی میخوام از الان بفهمه زندگی و زن خرج داره 

ای کاش پشیمون بشه بره نمیدونم چرا اینقدر از ازدواج بدم میاد 

خدایا جای شوهر کارمو اوکی میکردی قربونت برم من اون کاری ک ازم گرفتیو میخوام نه شوهر 🤦🏻‍♀️

چقدر میشه حساب کرد؟ منفی صفر درصد کلا تو اصلا هنوز طرفو نشناختی فرض کن داری وارد یه گله گرگ میشی خب؟ ...

عزیزمممم خداروشکر متوجه رفتارت شدی 

من فکر کنم از اونور بوم افتادم ی بار خانوادشو دیدم خیلی برخوردم رسمی و جدی بود 

حقیقتا خیلی هم باهاشون حال نکردم