2777
2789
عنوان

برای مامانم می‌ترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا بیماری خاصی نباشه. من در مورد آلزایمر اطلاعات ندارم.

ولی میدونم یه سری فعالیتهای مغزی باعث تقویت مغز میشن. مثلا جدول حل کردن. یا انجام کارهای کوچیک به شیوه متفاوت (مثلا اگه با دست راست مسواک میزنه، ازش بخواهید با دست چپ یاد بگیره). این کارهای کوچیک باعث میشن ارتباطات جدید تو مغز شکل بگیره.

اگه خیلی نگران هستید سعی کنید از یه دکتر مغز و اعصاب وقت بگیرید و مادرتون رو معاینه کنه.

برای اینکه مطمین بشی الزایمر هست یا نه باید بری دکتر. مغز رو بررسی میکنند اگر کوچک شده باسه دارو میدن جلوی پیشرفت رو بگیره.

اما بیشتر به این میخوره که افسردگی باشه.

درذهر صورت باید بری متخصص. اگر تهرانی دکتر متخصص میتونم بهت معرفی کنم. اما تو خصوصی میگم. تبلیغ نباشه.

مامان من بعد از فوت برادرم بر اثر کرونا مریض شد. یک کم فراموشی.ولی بیشتر پرخاشگری.یک نوع الزایمر هم پرخاشگری وتغییر شخصیت بیماره. مامان من این نوعش رو داره.البته مادر من سنش خیلی بالا هست

برای اینکه مطمین بشی الزایمر هست یا نه باید بری دکتر. مغز رو بررسی میکنند اگر کوچک شده باسه دارو مید ...

نه عزیزم من اصلا بنای حرف شما رو بر تبلیغ نمی‌ذارم اگر میشه بگو. خودمم کرجم یه دکتر سراغ دارم برای میگرن پیشش می‌رفتم گفتم بعد عید برم پیشش یه مشورت بگیرم ببینیم چی میگه اگر تایید کرد به برادرم فشار بیارم مامانم رو ببریم دکتر

نه عزیزم من اصلا بنای حرف شما رو بر تبلیغ نمی‌ذارم اگر میشه بگو. خودمم کرجم یه دکتر سراغ دارم برای م ...

دکتر هیوا امجد

سرچ کن اینترنت میاد.

چه افسردگی باشه چه الزایمر دکتر کمک میکنه