2777
2789
عنوان

صحبت نکردن کودک

107 بازدید | 18 پست

سلام خانمای عزیز شبتون بخیر و سادی

پسر من الان ۲۲ ماهه هست، تعداد کلمه هایی که میگه حدود ۱۵ تا هست ، خیلی حرف میزنه ولی متوجه کلماتش نمیشیم، خیلی ناراحتم شما راهکاری برای تمرین حرف زدن بچه ها دارید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به حاج آقا حسینی خیر دنیا و آخرت بده. بچه سه ساله ما از دو سالگی تاخیر کلام داشت و کم صحبت بود بردیم متخصص اطفال و ایشون گفتند ببرید گفتار درمانی و برچسب اتیسم خفیف دادن به بچه . زندگی به ما واقعا تلخ شد و چند ماه بردیم با هزینه های سنگین کلاس گفتار و هیچ نتیجه ای نداشت و ابتدا موبایل و تلویزیون تقریبا صفر کردیم و بعد با راهنمایی مشاور های حاج آقا دیگه موز و تخم مرغ (بچه ام هر روز صبح به توصیه پزشکان تخم مرغ میدادیم) ندادیم و آب انار هر روز دادیم و گفتار هم دیگه نرفتیم. خدا رو شکر در طول چهار و پنج ماه بچه عجیب و با سرعت رشد کرد صحبت کردنش. حقیقتا جای طب اسلامی تو مملکت و سیستم پزشکی خالی هست. خداوند به حاج آقا حسینی سلامتی و عزت بده

ای بابا ولش کن خودش حرف میزنهدختر من تا سه سالگی حرف نمیزد و دایره لغاتش کم بود یهو بعدش به حرف افتا ...

بقیه تا میرسن میگن وای چرا حرف نمیزنه اعصابم میریزه بهم

نگران نباشم یعنی؟ خیلی غصه میخورم بخدا

وااااا که مادر چقدر غصه می خوره

من مردم

اما خدا رو شکر زبون باز کرد 

اما هنوز تو بعضی حروف رو خوب تلفظ نمی کنه

میدونم باز گذر زمان بهتر میکنه

ولی دخترم یک سالگی حرف میزد