2777
2789

خدایا اگه نمیخای بعد از این تجربه ی تلخ و کام تلخ منو خوشحال کنی عمرم رو کوتاه کن دیگه نمیتونم همزمان هم مشکلات خانواده وتعصب وبی پولی ومشکلات دانشگاه رفتن و خوابگا،وبی پناهی ،خلا عاطفی و محدودیت و کسیو نداشتن ،جو مزخرف وبی فرهنگی رو تحمل کنم لطفا تمومش کن

سلام عزیزم

از تاپیک ترس و خجالت مسخره اومدم اینجا نوشتم عذر میخوام چون قفل بود تاپیک

آره من محدودیت داشتم توسط برادرم و مادرم ،بیشتر برادر 

بخدا آدمی نبودم اهل دوس پسر و فلان ،ولی خب تو ی سن کم ی چت ساده ، ی دوس داشتنی اتفاق میفتاد ب خاطر بلوغ  و اینا ولی خیلییی ترس داشتم بابتش ک کسی متوجه نشه و بعدها همش یهویی چک میشدم توسط برادرم،گوشی و چک میکرد و چیزی نمی‌دید میرفت چتامو با دوستم میخوند ،حتی رفته بود اینستامو هک کرده بود و چتم با دوستم خونده بود و بدبین تر شده بود نسبت بهم و مدام چک میکرد و منم ناراحت از اینکه من کاری نکردم و نمیکنم ولی باز منو چک میکنه دیونم میکرد ،هی گوشه گیر تر و خجالتی و ترسوتر شدم ،ازش متنفر بودم خودش دوست دختر داشت چت میکرد جلوی ما با تلفن حرف می‌زد باهاش ولی ب من ک می‌رسید غیرتی 

الانم هنوز ک هنوزه ترس دارم از مردا و ارتباط گرفتن باهاشون

اسم خواستگار ک میاد از ترس ضربان قلبم میره رو هزارر

نمیدونم قراره چ بلایی ب سرم بیاد ولی میدونم دوس داشتم مثل بقیه دخترا خودم آدم امن زندگیمو انتخاب کنم و باهاش دوست بشم و درنهایت ازدواج ،ولی زندگی جور دیگ ای رقم خورد.

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
سلام عزیزماز تاپیک ترس و خجالت مسخره اومدم اینجا نوشتم عذر میخوام چون قفل بود تاپیکآره من محدودیت دا ...

عزیزدلم ممنونم بابت وقتی ک گذاشتی و متاسفم که اونجوری که میخواستی نتونستی زندگی کنی و به آرزوهات برسی امیدوارم از این ب بعدش جوری ک میخای برات رقم بخوره قشنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم ممنونم بابت وقتی ک گذاشتی و متاسفم که اونجوری که میخواستی نتونستی زندگی کنی و به آرزوهات برس ...

قربونت برم کاری نکردم ک

امیدوارم حرفای قشنگت انرژیش صد برابر برگرده ب خودت و قلب مهربونت

همچنین برای شما❤️😘

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔