2777
2789
عنوان

تاپیک درد و دل‌ بیاین

109 بازدید | 16 پست

سلام   دلم گرفته بود   اومدم اینجا   بنویسم  

تو یه مرحله از زندگیم  هستم  ک دلم میخواد  خواب باشه و یهو  پاشم‌  ببینم   همشون  فقط  ی خواب بودن     دلم میخواست  مسیر زندگیم  یجور دیگه  بود   دلم   میخواست   ی خورده  جوونی‌  میکردم   بعد ازدواج   میکردم  

ب اونایی ک  اول درسشونو‌  خوردن  بعد  متاهل‌  شدن   حسودیم  میشه   همش میگم  خداجون   تو ک همیشه هوامو  داشتی    چیمیشد‌   تو این موردم   هوامو  میداشتی  تو ک میدونستی  قراره  بعد حسرت بخورم 

میدونین‌ من  الان ۲۰ سالمه‌    ۱۶  سالگی  نامزد  کردم  

راستش  اصلا  وقت نکردم   بفهمم‌  چی میخوام   

اصلا من معیارم  واسه  ازدواج  چیه  اصن من  چی میخوام  از زندگیم  من  وقتی نامزد کردم   اصلا  ب اینا فکر نکردم    از رو هیجان   بود    

دیدین  وقتی  یخورده بزرگ   میشین   رو یکی کراش میزنین   بعد  ک بزرگ  تر میشین   یادتون   میره؟    من   اولین کراشم   رو  زدم  و از رو هیجان  باهاش  ازدواج   کردم    اگه  الان  دیده  بودمش  با توجه  ب معیار هام   انتخابش  نمیکردم  (  میفهمین   چی میگم؟)  🥲 فقط  میدونم  اللن   ۲۰ سالمه  و تو دلم   کلی حسرت     حتی   اگه الانم ب اون چیزایی ک میخوام  برسم   بازم  ی حسرت  بزرگ   تو دلمه‌  اونم اینه  ک  جوونی   نکردم      میدونین  همسرم  خوبه  باهام  

همو  دوس داریم    ولی  من خستم  من از وقتی  یکم   چشموگوشم‌  باز شد وارد   دنیای  آدم بزرگا  شدم    دوس داشتم  اللن  دانشجو بودم   تو ی شهر   ی رفیقم  داشتم      اول  جوونی  میگردم  میگشتم  بعد   مسعولیت   ازدواج  رو قبول  میکردم    هوفففف  چی بگم 🥲

شما  چی براتون   حسرت  شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگیهمیشه جا برا حسرت داره بچسب  زندگیت....همیشه اونحور ک ما میخواییم نمیشه...اگه اینطور فک کنی لذتی نمیبری 

بیخیال 

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 
فقط میدونم معنیه خوشبختی این نیست ک تو زندگی زناشویی خوشبخت باشی کسی خوشبخته ک تو دلش حسرتی ...

همچین چیری غیر ممکنه...همه حسرت دارن...

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 
عوضش وقتی ازدواج کنی با ی مرد خوب تو دلت حسرتی نداری ...

مرد خوب خیلی خیلی کم شده خیلی . کاش از نوجوونی عشق اولمو پیدا میکردم و زود ازدواج میکردم الان اکثرا همه کاری کردن پاک نیستن یا سرکارت میزارن

زندگیهمیشه جا برا حسرت داره بچسب زندگیت....همیشه اونحور ک ما میخواییم نمیشه...اگه اینطور فک کنی لذت ...

من  عاسق درس خوندن‌ بودم    تو کلاس  تو کل  مدرسه  همیشه من  اول  بودم    دلم نمیخواد  یهو ب  خودم بیام  ببینم   ی بچه  بغلمع    هیچ کاری  نکردم  

برام دعا  کنین 😔

ادمهای کنار ساحل بعد ی مدتی صدای قشنگ امواج دریا رو نمی شنوند.اینه قصه عادت

ما ادمها سرشتمون اینجوری

تا چیزی رو نداریم تمام تقلامون رو میکنیم هر جوری بدستش بیاریم....بعد اینکه صاحبش شدیم...زود فراموش میکنیم ک چقدر براش جنگیدیمو  تلاش کردیم...و چقدر داشتنش ارزشمنده.

حسرت نخور...سعی کن همینجوری ک دوست داری جلو بری.

زندایی من با داییم زود ازدواج کرد.هنوز دیپلم نگرفته بود.ولی بعد ازدواج با وجود دوتا بچه تا دکترا خوند.

چون علاقه داشت.چون تک بعدی نبود.میشه هم درس خوند.هم زندگی زناشویی داشت.هم بچه....

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
تو روستا زندگی میکنم حتی اگه کنکورم‌ قبول شم باید واسه رفتن ب دانشگاه کلی زجر بکشم

زندگی تو روستا که نباید باعث بشه  خب .

کنکور بده و برو دانشگاه .

حتی اگه زجرم داشته باشه واسه خودت خوبه .

الان فک میکنی دانشگاه چه خببببره .بری میبینی هیچ خبری نیست

زندگی تو روستا که نباید باعث بشه خب .کنکور بده و برو دانشگاه .حتی اگه زجرم داشته باشه واسه خودت خوب ...

دانشگاه  خبری  نیست  ولی  آخرش  ک سر کار میری    همه ی  خستگی هات   میره بیرون از تنت