2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به نتیجه رسیدی منم لایک کن بیام بخونم😕

من هنوزم نمیدونم باید چیکار کنم

محبت می کنم میام میبینم میگن محبت نکن زده میشه لوس میشه محبت نمیکنم میگن به مردا فقط باید توجه و محبت داشت

😑😑😑

ب نظرم من هردوش بستگی به شرایط داره بایذ اخلاق شوهرت دستت بیاد

اما بیشتر محبت کن اون بی محلی گاه و بی گاهم باعث میشه محبتات بیشتر ب چشم بیان و عادی نشه واسش

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
محبت زیادی مثل سم هس بعد از ۱۲ سال فهمیدم

به نظرم همونقدر که ما خانما احتیاج به محبت داریم مردا هم همینجورین فقط ما نشون میدیم اونا نه

محبت بد نیست

بايد ببيني اخلاق و ويژگيهاي همسرت چيه؟رو بعضي آقايون بي توجهي يا كم توجهي كار رو خرابتر ميكنه

من همسرم محبت کنم بهش محبتمو جواب میده براش وقت بذارم برام وقت میذاره

یعنی نباید توجه و محبتم رو کم کنم؟

وقتی محبتتو جبران میکنه چرا کم محلیش کنی؟

اخه مدام میگن محبت زیاد مرد رو لوس میکنه تکراری میشین براش بی توجه میشه بعد از یه مدتی منم ته دلم خالی شده

من همسرم محبت کنم بهش محبتمو جواب میده براش وقت بذارم برام وقت میذاره یعنی نباید توجه و محبتم رو کم ...

اگه با محبت كردن جواب ميگيري چرا اصرار داري كم محلي كني؟بعضي آقايون وقتي بهشون محبت ميكني پرتوقع ميشن فكر ميكن وظيفته اينطوري باشي،اينو برا اونا گفتند

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
اخه مدام میگن محبت زیاد مرد رو لوس میکنه تکراری میشین براش بی توجه میشه بعد از یه مدتی منم ته دلم خا ...

خب یه وقتایی تو براش ناز کن که همش تو بهش نکرده باشی.این که میگن دل زده میشه و اینا؛بخاطر محبت یک طرفست که همیشه تو محبت کنی اونم ناز کنه.اگه دو طرفه باشه بنظرم مشکلی پیش نیاد