2777
2789

بزار سال دیگه ۱۵تومن بگیر دیگه

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
بزار سال دیگه ۱۵تومن بگیر دیگه

اون درصد سودش بیشتره فقطم برا کساییه که ۹۷ عقد کنن🤔

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون درصد سودش بیشتره فقطم برا کساییه که ۹۷ عقد کنن🤔

عععع

من فک کردم اگه بعد عید ثبت نام کنی ۱۵ میدن😁من سر درنمیارم  زیاد فقط شنیدم ۱۵شده

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
عععع من فک کردم اگه بعد عید ثبت نام کنی ۱۵ میدن😁من سر درنمیارم  زیاد فقط شنیدم ۱۵شده

من دیروز رفتم بانک پرسیدم 😣😣

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
الان بدجورلازم داریم ساله دیگه به دردم نمیخوره

چند وقته ثبت نام کردی ؟ وام ازدواج شانسیه به یه نفر دیر میدن یکی زود 

[QUOTE=52345439]چند وقته ثبت نام کردی ؟ وام ازدواج شانسیه به یه نفر دیر میدن یکی زود قبلا بانک ملی ثبت نام کردیم ضامنمون را قبول نکردن حالا میخایم ملت ثبت نام کنیم که بازنمیشه.مگه بعدازثبت نام چقدرطول میکشه تا بدن؟

یه جا خوندم سایت کندو نوشتن که سریع ثبت نام میکنیم زنگ زدم پرسیدم چه جوری؟گفتش یک ربع یه بارچک میکنیم ببینیم بانکومیاره یانه.بخاطراون زودترازکافینت ثبت نام میکنیم .ولی خوب دیگه نمیدونم راسته یا دروغ

[QUOTE=52345439]چند وقته ثبت نام کردی ؟ وام ازدواج شانسیه به یه نفر دیر میدن یکی زود قبلا بانک ملی ث ...

ب داداشم ۲ هفته بعد دادن خواهرم چند ماه بعد خودمم هنوز نگرفتم نمیدونم بر چه اساسی میدن ولی زمان مشخصی نداره