2777
2789

اشغال حالا داره تهدید میکنه بابارو میگم که عمه ها و مامان بزرگو چی گفتی حالا خونه تنهاییم جلو خودمو گرفتم چیزی نگفتمش هیچ کاری نکردم یعنی هیچچچ 

بابامم رفت بیرون رو در رو نشدیم که چیزی بگه

اون موقع که ماشینو زده بودم تو در بردم اینشو عوض کردم بابامم نفهمید

حالا چیکار کنم از عصبانیت دارم سکته میکنم همیشه باهام بیتربیته چقدر جلو خودمو بگیرم 13 سالشه

یعنی بخدت الان دلم میخواد تا میخوره بزنمششش در تصوراتم ولی نفس عمیق میکشم و هیچی نمیگم😭😭

مگه درستش نکردی؟ دیگه نگرانیت برای چیه؟ تکذیب کن 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه درستش نکردی؟ دیگه نگرانیت برای چیه؟ تکذیب کن

درستش کردم ولی یه تیکه ساییدگی داشت اونم صاف کاری کردم مقداری رنگش رفته بود دوباره برام قلم گرفتن اگه خیلی توجه کنه متوجه میشه کلا اعتراف کنم بهترمه

وا درست هم کرده باشه می‌فهمه بعدشم استارتر اگر درست شده به این راحتی یعنی مهم نبوده فدای سرت

مامانم گفت حالا هم بابام سرمو نمیبره که نگران بابام نیستم 

خیلی این خواهرم ازین دردا میزنه جونم نمیدونم چیکارش کنم خیلی باهام بی ادبه

وا درست هم کرده باشه می‌فهمه بعدشم استارتر اگر درست شده به این راحتی یعنی مهم نبوده فدای سرت

والا صافکار دیدم نو در میاره دیگه نمی‌دونم والا

به نظرم بهتره به پدرش بگه که الان خوندم و دیدم خودش تصمیم داره بگه 

الان هم کاریه که شده دیگه درستش هم کرده دیگه جدل و مشاجره راجبش بی فایدست 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹