2777
2789

من حالم خودم خراب شد ،کاش چیزی نمیگفتم و میسپردم بخدا ،،،گاهی ادم و انقد زخمی میکنن تحمل تموم میشه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

چکار کردی

خلاصه بگم 

مامانم بهش ارث رسید

اینم چون ما مستاجر بودیم باما شریک شد وخونه خریدیم

حالا خواهر برادر بزرگم کینه ای شدن و از سر حسادت ی کارایی کردن ی چیزایی گفتن ک من سکوت کردم

منی ک همه کاراشون و میکردم جواب خوبیامو با عقده دادن 

امروز حرفای دلمو با عصبانیت ب خواهرم گفتم

ولی الان پشیمونم کاش باز سکوت میکردم 

کاش میسپردم دست خدا

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه بگم مامانم بهش ارث رسیداینم چون ما مستاجر بودیم باما شریک شد وخونه خریدیمحالا خواهر برادر بزرگ ...

کار درستو کردی عذاب وجدان دیگه چرا چون تا حالا جلو اذیت و آزارو حق واینستاده بودی

کار درستو کردی عذاب وجدان دیگه چرا چون تا حالا جلو اذیت و آزارو حق واینستاده بودی

من ی بار طلاق گرفتم از شوهر خدانشناسم خیلی زخم زبون شنیدم هربار گفتم خدا تو ج بده تو وکیل من باش 😢 زخم خوردم وسکوت کردم ولی عصر مث دیوونه ها زنگ زدم و دلم وخالی کردم پشیمونم ، چیکار کنم ؟حتما ناراحت شده

من ی بار طلاق گرفتم از شوهر خدانشناسم خیلی زخم زبون شنیدم هربار گفتم خدا تو ج بده تو وکیل من باش 😢 ...

ناراحت شه .چرا اینقدر حال خودتو خراب میکنی بخاطر گذشته که داشتی اینحوری میکنی فکر کنم میترسی ضربه بخوری .ول کن وابسته هیچ کس نباش

ناراحت شه .چرا اینقدر حال خودتو خراب میکنی بخاطر گذشته که داشتی اینحوری میکنی فکر کنم میترسی ضربه بخ ...

چرا انقدر خوب منو فهمیدی؟

چون درد زندگیه همه یه جوره فقط باید لمسش کنی

ممنون عزیزم ❤️ 

پس چرا حالم خوب نشد

چون ازبچگی تو مغزمون کردن همیشه ارام باشیم چون خیلیامون وقتی ازخودمون دفاع میکنیم فک میکنیم کاربدی کردیم ولی وقتی تو سری میخوریم وجدانمون اروومه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

چون ازبچگی تو مغزمون کردن همیشه ارام باشیم چون خیلیامون وقتی ازخودمون دفاع میکنیم فک میکنیم کاربدی ک ...

اره دقیقا دوس نداشتم قطع رابطه بشه ولی گویا شد