2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگ برگرد چیکار کنم

1146 بازدید | 47 پست

خانوما من دو روزه قهر کردم تو تاپیک قبلیمم مشکلات شوهرمو توضیح دادم . الان میگ برگرد قول میدم همه رفتارامو باهات خوب کنم خوش اخلاق باشم ولی نمیام خونه پدرت دنبالت چونکه بابات زنگ زده بهم حرف زده من نمیام خودت برگرد بابامم میگ اگ برگشتی دیگ حق نداری اسم مارو بیاری چیکار کنم 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رک بگم از این مرد برات ننه شوهر در نیاد نه پدر بچه اگر همینطوری بلند شی بری وایستا خونه بابات تا تعهد محضری نداده که مثل آدم سربه زیر نره و نیاد عمرا پات و نمیذاری خونت و اینکه اقدام کن به نفقه که  مجبور بشه بره سر کار و حتما مرد زندگی بشه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

لطفاً ب حرف پدرت گوش کن 

کسی ک دستش بارها روی زن باردار بلند بشه آدم نمیشه 

بدتر میشه ک بهتر نمیشه.

موندم چرا این چیزایی ک ازش گفتی باز دو دلی.

دوس ندارم سرزنشت کنم اما باردار شدنت هم از این آدم اشتباه بود.

ب این فک کن ک قرار جلوی بچت ازش کتک بخوری.

بابات هر حرفی زده حقش بوده ولی بازم انقدر پررو تشریف داره ک غرورش مثلا اجازه نمیده بیاد دنبالت ک بابات حرف زده!!

بچشو کتک زدی انتظار داری نوازشت کنه؟!

برنگرد..

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...