2777
2789
عنوان

فروش مبل نو 9 روزه خریده شده

207 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من 9 روزه یه دست مبل ال پازلی خریدم برای جهیزیم خیلی خوشگلن جنسش عالی هست به دلیل مبل خور نبودن درسته خونه و جای کوچیک پشیمون شدم از خریدش چون به خونه ای که قراره در آینده بچینم نمیاد تو چیدنشون به مشکل میخورم میخوام بفروشمشون هنوز سلفوناشونو نکندم و هیچ استفاده ای نشدن واسه جهیزیه خریدم عکس فاکتور خریدم هم میزارم به خریدار واقعی تخفیف میدم

این روزا مثل اون بچه تخس شدم که؛                              هی میخوره زمین،هی بلند میشه میگه دردم نیومد:)

در ضمن یه جلومبلی پافی جنس خود مبل و یه عسلی مستطیل شکل جنس خوده مبل با روکش چوب همراهش هست

این روزا مثل اون بچه تخس شدم که؛                              هی میخوره زمین،هی بلند میشه میگه دردم نیومد:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی دیوار بهتر فروش میره عزیزمگاهی خود فروشنده هم ممکنه راصی بشه و تعویض کنه

عزیزم دیوار هم آگهی کردم اینقد اعصابم خورده شبا خواب ندارم پدر ندارم مامانم با هزارتا بدبختی برام خریده کوتاهی از من بوده به فروشنده گفتم تعویض کن برام از خودت مبل دیگه ای برمیدارم قبول نمیکنه😔😔

چه نامردیه بگوبزارمغازه برام بفروش😒

خیلی ناراحتم امروز اینقد ناامیدم کرد تو ماشین همش گریه کردم 

میگم از خودت مبل برمیدارم فقط عوض کن برام میگه نمیتونم😔