2777
2789
عنوان

یه سوال

95 بازدید | 14 پست

سلام به همه خوبین ان شاءالله نماز روزه هاتون قبول باشه چشم به هم زدنی ماه مبارک هم داره تموم میشه من یه سوال داشتم کسی که استعداد چاقی داره خوردن سرشیر تو افطار براش چاق کننده اس؟؟؟

منظورم خودمم مامانم از اول ماه مبارک چند دفعه سرشیر خرید و من معمولا تو افطار میخوردم البته سعی میکردم کم بخورم ولی خواستم بدونم خوردنش تو افطار چاق کننده اس؟؟

البته من پنجشنبه به خاطر عذر شرعی روزه مو باز کردم ولی فعلا خبری از عادتم نیست و نشد چند روز اخرو روزه بگیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه کم بخوری نه

سلام عزیزم تا جایی که یادمه سعی میکردم کم بخورم مامانم ۲ عید دو تا سرشیر خرید و ۵ عید تو افطار این دو تا رو سفره بودن و یکیش بیشتر بود یکیش کم من اون یه کم رو خوردم و اون یکی هم مامانم خورد و یه کمم موند و داد به من و اونم خیر سرم خوردم و شب حس سرگیجه داشتم بعد فرداش یه کوچولو باز تو افطار خوردم و دیگه نخوردم تا دیروز و اممروز که سرشیرو تست کردم ببیننم خرابه یا نه