2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

30 بازدید | 3 پست

سلااام من امسال باید انتخاب رشته کنم خیلی ام مسئله مهمیه برام خیلی امسال تلاش میکنم برای معدل بالا هفتم 18 و خورده ای بود هشتمم 19بود 

امسال ترم اول معدلم 20 شد 

حفظ کردن مطالب برام خیلی مشکله یعنی تا یچی حفظ کنم جونم درمیاد اما درسای تفهیمی برام اسونه 

از اونجایی ام ک میگن تجربی خیلی زیست مشکلی داره رقابت خیلی بالاس خیلی میترسم  انتخابی بکنم که اخرش سودی نداشته باشه 

مامانم میگه بیا برو ریاضی اما من اصلا علاقه ندارم به شغلاش ..لطفا راهنمایی کنید 

با معلم ریاضیمون مشورت کردم میگه فقط بچه های مدارس خاص تو کنکور تجربی موفق اند ینی کلی نا امیدم کرد اخه من تو مدرسه عادی درس میخونم 

...واقعا نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربی ولی میترسم

از مدارس دولتی هم قبولی هست نگران این چیزا نباش اگه فقط به پزشکی و دندون فکرنکنی و از رشته های دیگه هم خوشت بیاد مثل اتاق عمل و پرستاری و فوریت و تلاشتم بکنی موفق میشی فقط اینو بدون شغل بخش مهمی از زندگیه علاقه نداشته باشی باختی