2777
2789
عنوان

عیدی خانواده شوهر⁉️

157 بازدید | 8 پست

بچها من نامزدم به دلایل مالی عروسی نگرفتیم من صبر کردم که اوضاع درست شه اما هیچ عیدی برام نیاوردن توی رسمشونم هست حتی یه لباس!

برای دلخوشیمم یه چیز کوچیکم ندادن😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همینکار رو کردم، عروسی نگرفتم چون دوست نداشتم و البته شرایط مالی خیلی خوبی هم نداشت همسرم و هزینه عروسی با خودش بود، خونواده ش هیچ تکرار میکنم هیچ کادویی به من ندادن نه شب یلدا، نه عید و... گفتن ما رسم نداریم و در کل هر موقع مادر شوهرم میخواست هدیه بده ی چیز چیپ و داغون کادو میداد، منم چندبار از طریق همسرم پیغام فرستادم براشون بعد هم کم کم سبک زندگی خودم رو دیدن رفتارشون بهتر شد، اما در کل خانواده خسیسی هستن و شما هم ازشون انتظار نداشته باش، به گوششون برسون که کارشون زشته اما بحث و دعوا و... نکن، اتفاقا از همین موضوع استفاده کن که همسرت رو نسبت به رفتار زشت خونواده ش آگاه کنی 

ی کادو لدگوردن یا نیاوردن مهم نیست اما با این کارا صرفا و قکصرفا به پسرشون بی احترامی و بی ارزشی میکنن نه عروس

منم دقیقا همینکار رو کردم، عروسی نگرفتم چون دوست نداشتم و البته شرایط مالی خیلی خوبی هم نداشت همسرم ...

درکت میکنم واقعا سخته چقدر اذیت شدی 🌸🥲 منم خیلییی قانع بودم تا الان

حتی برای عقدم مادرش گفت خوبه دیگه دوتا حلقه بیشتر نمیخواین پس سرویس چی ؟!

در حالی که وسیله های خونشون چیزای گرون میگیرن که اصلا هیچ احتیاجی نیس هر ماه یه تیکه طلا میخره مامانش

حتی باورت میشه رفتیم جا زیارتی برای خودش به انگشتر خرید 3میلیون به من گفت میخوای برات یه تیشرت بگیرم منم دلم میخواست انگشتر بگیرم  کارتمو نبرده بودم حتی یه تعارف نزد😑 اونوقت لباس کهنه دخترشو میاره میگه اینو برات خریدیم

درکت میکنم واقعا سخته چقدر اذیت شدی 🌸🥲 منم خیلییی قانع بودم تا الانحتی برای عقدم مادرش گفت خوبه دی ...

میدونم چی میگی، مادر شوهر منم هرچی توو صندوقچه مادربزرگش مونده بود رو به من کادو میداد، کم کم بیخیال شد، اصلا ازش توقعی نداشتم اما انتظار نداشتم لباسای داغونی که ته صندوقچه مونده رو کادو کنه بده من، خوبی‌ این بود که همسرم متوجه رفتارهای خانواده ش شد، تا قبل این خیلی میگفت خانواده م فلان و بهمان ولی دیگه خساستشون رو که دید ازشون دل کند