2777
2789
عنوان

پیش دبستانی واجبه علامت سوال

234 بازدید | 15 پست

اگر بچم همه سر فصل های پیش دبستانی را بلد باشه، حروف رو بشناسه، اعداد رو تا 50بتونه بنویسه بخوته. 

اجتماعی باشه و تو کوچه با بچه های همسنش بازی کنه. 

قانون مدار باشه ینی بتونه سر کلاس بشینه و کلاس های موسیقی و ایمت هم بره. 

ایا نیازه بفرستمش سال دیگه پیش دبستانی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هم برای مدرسه آماده میشههم کلی چیزای جدید یاد میگیره هم دوستای جدید پیدا میکنه

چه چیزای جدیدی؟ کتاب های پیش دبستانی داداشش زیر دستش بوده و همش ازم از کتابا سوال میپرسه حدودا بلده کتابارو

چه چیزای جدیدی؟ کتاب های پیش دبستانی داداشش زیر دستش بوده و همش ازم از کتابا سوال میپرسه حدودا بلده ...

فضای آموزشی با خونه فرق می‌کنه اجباری نیست ولی خب خیلی خوبه همه آموزش‌ها از روی کتاب نیست و خیلی از چیزایی که یاد میگیرن بخاطر اون جمع و فضایی هست که شکل گرفته

و اجتماعی تر هم میشن

من ۱۷ سالمه و به عنوان یه مادر تجربه ندارم ولی بچه‌های کوچیکتری که اطرافمن یا کلاس اول خودم یادم میاد که کسایی که پیش دبستانی نرفته بودن از نظر درسی مشکلی براشون پیش نیومد اما از نظر ساعت خواب و بیداری بازه سرکلاس بودن و ... یکم اذیت شدن

اجبار نیست 

والا ما که ثبت نام کردیم پشیمونم این بچه زده شده هر روز با گریه میره هنوز زوده برن از ۸ تا ۱۲ پشت میز بشینن ، بچه باید بره تو این سن یه فضایی فقط بازی کنه 

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

آره عزیزم واجبه ،تا مدرک پیش دبستانی نباشه کلاس اول ثبت نام نمیکنن به ما گفتن سنجش هم بردیم پاییز

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙