2777
2789
عنوان

ازازیل

5732 بازدید | 66 پست

بچه ها کسی می‌تونه برام بگه چی به چیه ؟!!!! چندتا قسمت جسته گریخته دیدم نفهمیدم زیاد الان اون قسمت که مرجان کشته شد دیدم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بگو کی کشتش تا بگم چون انقدر چرت بود الان دو قسمته نگاه نمیکنم

همون که می رفت تو جلدش دیگه. یه جایی نشون داد با شوکا بودن میخواست شوکا رو بزنه بعد دیگه چوب رو انداخت رفت بغل شوکا باز همون نمیدونم چیه رفت تو جلدش شوکا رو هول داد مرجانم برد بالا خفه ش کنه بعدم انداختنش پایین و یه قسمت دورش رو آتیش زد بعد بالاسرش شیشه و اینام بود اونام یه دفعه همه ش شکست و یه تیکه فرو رفت تو گردنش😕 حالا تو هم همینقدر دقیق بگو😂😄

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

فکر کنم در مورد طلسم و جادوعه

خب اینو که متوجه شدم داستان اصلی چیه؟!!!کی طلسم کرده شوکا چکار کرده!؟ مرجان چطور گرفتار شده.بچه ش مال کی بود

همون که می رفت تو جلدش دیگه. یه جایی نشون داد با شوکا بودن میخواست شوکا رو بزنه بعد دیگه چوب رو اندا ...

نمیشه فقط بگم چرته؟ 😂

حمیدیان یه پسر از همون زنی داره که الان فوت کرده 

بعدش اون زن رو طلاق میده و میره ایزدیار رو میگیره که اون زمان صرفا دانشجوی پزشکی بود و باردار بود.

ازازیل که یک روح و منبع انرژی شر خیالی هست زمانی که ایزدیار حامله بود به پسر حمیدیان حمله میکنه و تسخیرش میکنه که ایزدیار میتونه ازاریل رو فراری بده و حال پسره خوب بشه ولی جنین ایزدیار میمیره و زنده متولد نمیشه .

حالا بعد از گذشت سال ها ازازیل دوباره برگشت ولی اینبار زن قبلی حمیدیان(همونکه الان مرد) رو تسخیر کرد که به ایزدیار صدمه بزنه 

باتوجه به آب بستن به سریال و طولانی کردنش دیگه نگاه نمیکنم چون میتونست جای ۶۰ قسمت توی ۱۰ قسمت مینی سریال بسازه و خوب روایت کنه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

نمیشه فقط بگم چرته؟ 😂حمیدیان یه پسر از همون زنی داره که الان فوت کرده بعدش اون زن رو طلاق میده و می ...

واقعا شصت قسمته؟!!!! ولی پس این رو شما متوجه نشدید که اون بچه مال حمیدیان نبود حروم زاده بود 😬 تو یه قسمت از گذشته نشون داد که مرده شک می‌کنه می‌ره آزمایش دی ان ای میگیره می بینه بچه خودش نیست زنه قبلش حامله بوده میاد زن این میشع

واقعا شصت قسمته؟!!!! ولی پس این رو شما متوجه نشدید که اون بچه مال حمیدیان نبود حروم زاده بود 😬 تو ی ...

اها خوب اون توی دو سه قسمت قبلی گفته شده که من ندیدم 🫠

۶۰ رو کلی گفتم احتمالا ۳۰ قسمت باشه ولی کلا داستانش کشش نداره مثلا همین حرو..زاده بودن پسره اضافی بود

اها خوب اون توی دو سه قسمت قبلی گفته شده که من ندیدم 🫠۶۰ رو کلی گفتم احتمالا ۳۰ قسمت باشه ولی کلا د ...

این ازازیل از کجا اومد؟!!

این ازازیل از کجا اومد؟!!

گفتم یه نیروی شر خیالی هست که تا اونجایی که من دنبال کردم ذکر نشد از کجا اومده

احتمالا فتحی پنج شش قسمت دیگه تازه شروع کنه بگه ازازیل چی بود و منشاش از کجا بود

گفتم یه نیروی شر خیالی هست که تا اونجایی که من دنبال کردم ذکر نشد از کجا اومدهاحتمالا فتحی پنج شش قس ...

آهان ممنون. فقط اون لبخندهای مرجان😬😬😬😬 خیلی ترسناک بود

آهان ممنون. فقط اون لبخندهای مرجان😬😬😬😬 خیلی ترسناک بود

اگر میخواید براتون جالب باشه همون ۱۲ شب که منتشر میشه ببینید که یک وهمی هم داشته باشه

چون نه صبح وقتی میبینی انگار داری به فیلم های ایرج ملکی نگاه میکنی /=

اگر میخواید براتون جالب باشه همون ۱۲ شب که منتشر میشه ببینید که یک وهمی هم داشته باشهچون نه صبح وقتی ...

😬 نه بابا همین روز که نگاه میکنم شب یادم میاد بسه🤒😵

اها خوب اون توی دو سه قسمت قبلی گفته شده که من ندیدم 🫠۶۰ رو کلی گفتم احتمالا ۳۰ قسمت باشه ولی کلا د ...

سلام قسمت هفت هم نظر شمابودم ولی الان خیلی عالی شده و اتفاقا این بک ها ک میخوره شفاف سازی میکنه مثلا حروم زاده بودن امیر خیلی مهم بود دلیل سرد شدن مانی بهش 

‌و دلیل اینکه چرا از مرجان جدا شده

کل فیلم سیزده قسمته

البته میگن فصل دو هم ممکنه بسازن ک اونم ۱۳ قسمته برای ایران ژانر ماورایی خب خداییش خوب کارکردن